eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Σύμπτυξη όλων Ανάπτυξη όλων Εκτύπωση όλων Σε νέο παράθυρο Αναβίωση = ξαναπαίρνω ζωή

''Μπορεί και ο τόπος μας.''
Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος
Η αναβίωση της αγροτικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής παραγωγής και η δημιουργία καινοτόμων μεταποιητικών και εμπορικών επιχειρήσεων στην Ερμιονίδα είναι η πραγματική ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
Όπως και σε άλλους τόπους, αναμένεται από τους νέους συμπατριώτες με εξαιρετική εκπαίδευση (πτυχία, ξένες γλώσσες, εμπειρία, οικογενειακή παράδοση, όραμα) και όχι από την παραδοσιακή γενιά που πάει για σύνταξη...........
Καθημερινά διαβάζουμε όλοι για νέους ανθρώπους που κάνουν θαύματα στον αγροτικό τομέα. Ρίχτε μια ματιά στην εταιρεία Fereikos Helix στη διπλανή μας Κορινθία για να πεισθείτε. Οι αδελφές Βλάχου, εξαιρετικής μόρφωσης συμπατριώτισσες από την Κορινθία, δεν αρκέστηκαν σε μια επιτυχημένη καριέρα υπαλλήλου.
Διαβάστε και το παρακάτω:
Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς 2011»με χρηματικό έπαθλο 50.000 € !
Stelios_Award_Winners_2011_Fereikos
Απόψε, 24 Νοεμβρίου 2011, ο sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής τωνeasyJet, easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, στα πλαίσια της επίσημης τελετής απονομής των Βραβείων Κούρος 2011 της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, ανακοίνωσε το νικητή για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου - Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς 20011»

Ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου απένειμε  το έπαθλο των 50.000 €, στην Πέννυ και Μαρία Βλάχου της Fereikos - Helix με έδρα την Κόρινθο. Η επιχείρηση απασχολεί 8 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται στη δημιουργία ανοιχτών σαλιγκαροτροφικών μονάδων ολοκληρωμένου βιολογικού κύκλου.

Σχολιάζοντας τα βραβεία, ο Στέλιος είπε:
«Το μεγαλύτερο εμπόδιο για ένα νέο άνθρωπο που θέλει να ξεκινήσει τη δικιά του επιχείρηση είναι η εξεύρεση της απαιτούμενης  χρηματοδότησης, ιδιαίτερα σήμερα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική εποχή για την Ελλάδα.  Στόχος μου είναι να στηρίξω τους πολλά υποσχόμενους νέους επιχειρηματίες της Ελλάδας».
«Η Fereikos – Helix είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ελληνικής νεανικής επιχειρηματικότητας,  με σωστή στρατηγική, εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη, πάθος και προθυμία να αναλάβουν το ρίσκο  που καθορίζει κάθε επιχειρηματία. Η επιχείρηση παρουσιάζει αύξηση στον αριθμό  μονάδων από 70 σε 154 το τελευταίο χρόνο δημιουργώντας έτσι 200 νέες θέσεις εργασίας. Ελπίζω ότι -σε βάθος χρόνου- η Παναγιώτα και η Μαρία Βλάχου θα αποδεδειχθούν σπουδαία πρότυπα για τις μελλοντικές γενιές επιχειρηματιών. Είμαι βέβαιος ότι τα 50.000 €, πηγαίνουν σε καλά χέρια»
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Fereikos - Helix !
Σημείωμα
Το Stelios Philanthropic Foundation έχει δεσμευτεί να εμπνέει, να χρηματοδοτεί και να στηρίζει εκπαιδευτικές, επιχειρηματικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, κάνοντας έτσι τη διαφορά. Ακολουθώντας τις αξίες του ιδρυτή του Σερ Στέλιου Χατζηιωάννου, το βραβείο γα το νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς αναγνωρίζει την καινοτομία, το πάθος και το επιχειρηματικό πνεύμα στη γενιά των επιχειρηματιών κάτω των 40 ετών στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες μας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.stelios.com
Για περισσότερες:  Κατερίνα Βιλλιώτη τηλ. +30 69444 76617 & email:  cathrinev@easygroup.co.uk
Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος