eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

''ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΠΟΣ''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
Σε συνέχεια του από 10-10-2011 Δελτίου Τύπου (http://hdb-ag.com/?page_id=38) της εταιρείας μας και πιστοί στην αρχή μας ότι “η πατρίδα μας είναι το καλύτερο οικόπεδο στον κόσμο και ότι η αξία του δεν αποτιμάται”, ανοίγουμε τον δρόμο για επενδύσεις στην Ελλάδα και επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για την συνεργασία μας με την εταιρεία Ελληνικών Συμφερόντων......
...... “HELLENIC DEVELOPMENT BETEILIGUNGS AG”, με έδρα το Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
Η εταιρεία “Ε. Δ. ΓΟΥΤΟΣ Α.Ε.” από κοινού με την “HELLENIC DEVELOPMENT BETEILIGUNGS AG” διοργανώνουν ημερίδα στις 29-07-2012, με θέμα “Ανάπτυξη Με Ανταποδοτικά Οικονομικά Κοινωνικά Οφέλη – Αξιοποίηση Ακινήτων Ελληνικού Δημοσίου” Ιδιοκτησίας του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό κέντρο “Pantazis Royal”.
Θα συζητηθούν οι δύο προτάσεις μας για την αξιοποίηση της έκτασης της ΔΕΠΟΣ στο Πόρτο Χέλι Δήμου Ερμιονίδας, Νομού Αργολίδας, καθώς και η από 10-10-2011 πρότασή μας “Μητροπολιτικό - Οικιστικό Πάρκο Ελλήνων Πολιτεία” (http://ellinonpoliteia.org) για την αξιοποίηση της έκτασης των 6.250 στρεμμάτων του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, στο Νομό Αττικής. Επιπρόσθετα, θα αιτιολογήσουμε και θα καταγγείλουμε γιατί διαφωνούμε κάθετα και δεν αποδεχόμαστε την μέχρι σήμερα ακολουθούμενη, απαξιωτική μέθοδο αποτίμησης της συνολικής αξίας των ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου.

Συνεδριακό Κέντρο:Pantazis Royal ( http://pantazis.gr)
Δαλαμανάρα Άργους, 5ο χιλιόμετρο Ναυπλίου - Άργους, Τ.Κ. : 212 00, Τηλέφωνο: 27510 68500, Fax: 27510 68501

Τέλος Συζήτησης