eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ:
''Το σοβαρότερο πρόβλημα που έχει ο Δήμος Ερμιονίδας και αφορά  την υγεία των ανθρώπων<Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ΅ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ> στο συμβούλιο χθες το ποδοπατήσατε...''
 Μήπως ξεχάσατε ότι το ε-μαίλ για την κατάσταση των θεατρινισμών με τα δέματα απο που έφυγε;;;''

Γράφει ο αναγνώστης (μέλος της συντονιστικής Επιτροπής των κατοίκων για τα απορρίμματα της Ερμιονίδας) του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

foto:eikonoskopionews

Μερικά ευτράπελα απο το συμβούλιο του δήμου Ερμιονίδας για τα σκουπίδια της ανεξέλεκτης χωματερής ΧΑΔΑ στον χώρο του δεματοποιητή στη θέση<ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ>.Μετά την απόρριψη της εισήγησης της αντιπολίτευσης= να συζηττηθεί δεύτερο θέμα, το θέμα των σκουπιδιών και να μιλήσουν  κάτοικοι που παρευρίσκωντε απο τα χωριά:
Φούρνοι-Δίδυμα-Λουκαίϊτι ,διότι οι κάτοικοι ήθελαν να πάνε στα σπίτια τους να ξεκουρασθούν-το προεδρείο επέμενε να  μείνει ως έχει το τελευταίο. Τότε οι κάτοικοι αρχισαν να αποχωρούν  και στο τέλος απεχώρησε και συσσωμη όλη η αντιπολίτευση. Βέβαια οι κάτοικοι φεύγωντας μουρμουράγανε τι πράγματα είναι αυτά ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΒΡΙΖΑΝΕ.Τότε ο κύριος δημαρχος απεφάνθη προς έναν συμπολίτη μας:Γιατί δεν αντιδράσατε όταν σας εγκαταστήσανε τον  δεματοποιήτη...... Τότε του απάντησα εγώ πο ηδη ήμουνα στην πόρτα:γιατί δεν αντέδρασες και εσύ?.Απάντησης δημάρχου προς εμένα:Ε ! Σταύρο καλά εσύ.Κοίταξε κύριε Δήμαρχε την αξιο πρεπειά μου ,την εντιμοτητά μου, την ηθικοτητά μου και την άγωνιστικοτητάμου, δεν την έχει αμβισφητίσει κανένας και εσύ είσαι πολύ μικρός για να με κρίνεις.
Γιατί στο ίδιο  τραπέζι καθόμασταν στις: 07Μαρτίου2009 στην συγκέντρωση της ΠΑ.ΠΟ.ΕΡ στην ταβέρνα<ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ>.
Και επίμονα προτείναμε=ΑΝΑΚΫΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ.Την οποια ζητάτε απο το κράτος να σας βοηθήση.Μήπως ξεχάσατε ότι το ε-μαίλ για την κατάσταση των θεατρινισμών με τα δέματα απο που έφυγε.

Αφήστε την πλάκα και πάρτε συμβούλους όπως πρέπει γιατί αυτοί που σας συμβουλεύουν είναι ¨απειροι. 
 Το σοβαρότερο πρόβλημα που έχει ο Δήμος Ερμιονίδας και αφορά  την υγεία των ανθρώπων<Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ΅ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ>σήμερα στο συμβούλιο τον ποδοπατήσατε. 

Σταύρος .Α.Γεωργίου/ΦΌΥΡΝΟΙ.