eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

''Πυροβολισμοί εις βάρος επιχειρηματία στην Ερμιόνη''

Η αστυνομία μάλλον δεν έχει βγάλει ακόμα ασφαλές συμπέρασμα, αλλά η επίθεση σε επιχειρηματία με πιστόλι είναι πρωτοφανές περιστατικό

Ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του καφέ "Μύλος" έπεσε θύμα επίθεσης στην Ερμιόνη, επίθεση η οποία προκαλεί ανησυχία. καθώς είναι πρωτοφανές περιστατικό για την ήσυχη κατά τα άλλα περιοχή.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται στο μπλογκ eikonoskopionews, ο επιχειρηματίας είχε κλείσει το μηχανάκι του και πήρετο μηχανάκι του για να επιστρέψει στο σπίτι του.
Βρέθηκε όμως μπροστά σε δύο άνδρες με κουκούλες στο πρόσωπο.
Ο ένας είχε στην κατοχή του ένα περίστροφο και ο άλλος έφερε σιδερογροθιά.
Αν και αιφνιδιάστηκε ο επιχειρηματίας έριξε με δύναμη το μηχανάκι του πάνω στον έναν.......
....... κουκουλοφόρο, σε αυτόν με που έφερε την σιδερογροθιά και στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει.
Ακολούθησε κυνηγητό και πάλη σώμα με σώμα με μπουνιές και χτυπήματα.
Τότε, ο δεύτερος κουκουλοφόρος τράβηξε το περίστροφο και πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του επιχερηματία, αλλά οι σφαίρες δεν βρήκαν στόχο.
Ο επιχειρηματίας έτρεξε στην κατηφόρα προς τον Άγιο Γεράσιμο παίρνοντας τηλέφωνο στην αστυνομία και στο Υπολιμεναρχείο Ερμιόνης.
Οι δράστες με το μηχανάκι του θύματος τράπηκαν σε φυγή με σβηστή τη μηχανή με τον κ. Στάϊκο να επιχειρεί να τους ρίξει κάτω από το μηχανάκι σε παρακείμενη χαράδρα.
Τότε ο συνεπιβάτης έβγαλε εκ νέου το περίστροφο σημαδεύοντας τον.
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο άνδρες του Υπολιμεναρχείου Ερμιόνης και ένα περιπολικό απο το Α.Τ. Κρανιδίου και βρήκαν το μηχανάκι παρατημένο κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ερμιόνης.
Έξω από το "Μύλος" καφέ οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν έναν άδειο κάλυκα και μια σφαίρα 9 mm τις οποίες και απέστειλαν στις αρμόδιες υπηρεσίες για περαιτέρω έρευνα.
Πηγή: http://eikonoskopionews.blogspot.gr