eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 24 Απριλίου 2012

''ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ''


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
Οι εκλογές είναι για κάθε δημοκρατικό πολίτευμα - και ιδίως για μια χώρα όπως η Ελλάδα που διέρχεται μια πρωτοφανή κρίση- η ώρα της αλήθειας. 
Οι εκλογές είναι η ώρα της αλήθειας για όλους
Για το πολιτικό σύστημα, τα πολιτικά κόμματα για το ίδιο το έθνος, για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Οι εκλογές κρίνουν την τύχη της χώρας συνολικά και ατομικά του κάθε πολίτη. Οι εκλογές είναι η μοναδική δημοκρατική διαδικασία που......... έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να κάνουμε αυτά που απαιτούν οι περιστάσεις: να ξαναγράψουμε τους όρους λειτουργίας της χώρας. Οι εκλογές λοιπόν θα είναι:
             Εκλογές εθνικής περίσκεψης και ευθύνης
Εκφράζοντας σαν κίνημα, έναν ουσιαστικό και ειλικρινή πολιτικό λόγο είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη των εκλογών, για ένα αποτέλεσμα που θα κάνει την Ελλάδα αυτοδύναμη ξανά.
              Γιατί ως Έλληνες  πρέπει να επιτύχουμε.
Έχω την χαρά να παρουσιάσω το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα.
Ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο κατά τα 4/5 με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Ένα ψηφοδέλτιο ανατρεπτικό γιατί για πρώτη φορά στην Αργολίδα δίνεται βαρύτητα στην συμμετοχή των γυναικών σε αυτό, με αποτέλεσμα οι τρείς στους πέντε που το απαρτίζουν να είναι γυναίκες.
Ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο εκπροσωπούνται όλες οι γεωγραφικές περιοχές του Νομού μας  και όλες οι κοινωνικές τάξεις. Είναι όλοι  επώνυμοι πολίτες του τόπου μας με συνεχή παρουσία στους χώρους δουλειάς τους.
ΖΟΥΖΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.
 Κτηνοτρόφος. Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού  Συλλόγου . Κατάγεται από την ορεινή Αργολίδα  και εργάζεται σ αυτήν την περιοχή και ως νέα Αγρότης. Η παρουσία της στο ψηφοδέλτιο σηματοδοτεί το ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ για τις νέες μορφές του ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

ΚΑΡΟΥΣΗ-ΤΑΣΑΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ.
 Αγρότισσα. Ζει στο Κουτσοπόδι Αργους και εργάζεται καθημερινά στα  κτήματα της καλλιεργώντας, παράγοντας και πουλώντας στις λαϊκές αγορές των Αθηνών τα προϊόντα της. Με την συμμετοχή  της στο ψηφοδέλτιο εκπροσωπείται η Ανώνυμη Ελληνίδα Αγρότισσα που με την σκληρή της εργασία,  είναι το στήριγμα  της οικογένειας της, την οποία η κοινωνία μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει ανάγκη.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Καθηγητής πανεπιστημίου-Βουλευτής και υπουργός στην απερχόμενη κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα της συμμετοχής του στην κυβέρνηση είναι θετικό και έχει αναγνωριστεί και από τους αντιπάλους της.

ΜΙΧΟΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Δικηγόρος. Είναι από τα Λευκάκια  του Δήμου Ναυπλιέων και ασκεί μάχιμη Δικηγορία με παράλληλη κοινωνική και συλλογική δράση. Με την παρουσία του εκπροσωπείται ο κλάδος των επιστημόνων ελευθέρων επαγγελματιών.

ΣΧΟΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ.
Γιατρός Διευθύντρια του ΕΣΥ στο τμήμα πυρηνικής ιατρικής σε μεγάλο Ογκολογικό Νοσοκομείο. Κατάγεται από την Ερμιονίδα και στο πρόσωπο της εκπροσωπείται αυτή η περιοχή της Αργολίδας που τα υπόλοιπα κόμματα στην συντριπτική τους πλειοψηφία αγνοούν.

Τους ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους και τους καλούμε σε συνεργασία με την Ν.Ε. τα μέλη και τους φίλους μας,  να δώσουν τον αγώνα τους, για να κάνουμε  το ΠΑΣΟΚ και πάλι πρώτη δύναμη, για το καλό της Πατρίδας, για την προκοπή της Αργολίδας .
                                           
                                                     Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ