eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 29 Απριλίου 2012

''Η περιοδεία του Πάνου Καμμένου στην Αργολίδα''

''Θερμή  υποδοχή στον πρόεδρο του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κ. Πάνο Καμμένο επιφύλαξαν οι Αργολιδείς.''

Ρεπορτάζ για το eikonoskopionews: Μίλτος Ιωαννίδης
Το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κ. Πάνος Καμμένος, επισκέφτηκε την Αργολίδα στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα λόγω των (ιδιαίτερα κρίσιμων) εκλογών της 6ης Μαϊού. Δίπλα του ήταν οι υποψήφιοι Βουλευτές Αργολίδας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"  (Κατερίνα Μπόμπου-Δανούση, Ζέρβα Μαρία, Μούγιος Πέτρος, Τσιλογιάννης Αλέξανδρος, Τσούλος Χρήστος), καθώς και ο (συμπατριώτης μας) κ. Γιάννης Μανώλης ο οποίος "κατεβαίνει" ως υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος στην Β εκλογική περιφέρεια της Αθήνας. 
Ο κ. Καμμένος, μόλις αποβιβάστηκε απο το λεωφορείο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" έτυχε θερμής υποδοχής απο φίλους και στελέχη του κόμματος,(που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Άργους), και ασπαζόμενος έναν προς έναν τους υποψήφιους Βουλευτές, τους ευχήθηκε να .έχουν δύναμη και επιτυχία στον προεκλογικό τους αγώνα μια και βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν τις εκλογές,το αποτέλεσμα των οποίων θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία του τόπου. Ακολούθως ξεκίνησε την περιοδεία του με πολλούς πολίτες να τον σταματούν στον δρόμο για να τον συγχαρούν για τον πολιτικό αγώνα που δίνει ζητώντας του παράλληλα να συνεχίσει να κινείται με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας, προκειμένου αφενός μεν να απαλλαγεί η Χώρα όσο το δυνατόν γρηγορότερα απο την μνημονιακή πολιτική (απόρροια των δανειακών συμβάσεων), και αφετέρου δε να διερευνηθούν και να αποδοθούν οι πολιτικές ευθύνες για το πως η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα κάτω απο την πολιτική και οικονομική κατοχή των ξένων και δάνειων δυνάμεων, με την ανεργία, την φτώχεια και την αβεβαιότητα να αποτελούν πλέον την καθημερινότητα όλο και περισσότερων Ελλήνων. 
Ακόμη ο κ. Καμμένος, επισκέφτηκε τόσο τα μαγαζιά της πόλης, όσο και τους εμπόρους και παραγωγούς της λαϊκής αγοράς του Άργους, διαπιστώνοντας.............. για ακόμη μια φορά (καθώς έχει επισκεφτεί σχεδόν το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας), την πρωτοφανή κρίση που μαστίζει την εμπορική δραστηριότητα (λόγω της μνημονιακής πολιτικής που ακολουθείται), αποτέλεσμα της οποίας είναι η κατακόρυφη πτώση του τζίρου, το μπαράζ των ακάλυπτων επιταγών και τα λουκέτα, και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και οι παραγωγοί  με έντονο ενδιαφέρον, ενώ ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Αργολίδα επισκεπτόμενος το Ναύπλιο οπού συναντήθηκε μάλιστα και με τον Μητροπολίτη Αργολίδας κκ Ιάκωβο.