eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

''Ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος ο ανεξάρτητος Βουλευτής Πάνος Καμμένος''

''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ''

Ρεπορτάζ-επιμέλεια για το Εικονοσκόπιο: Μίλτος Ιωαννίδης

Ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας, ενόψει και των επικείμενων εκλογών οι οποίες αναμένεται να είναι από τις πλέον κρίσιμες στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας και μάλιστα εν μέσω μιας οξύτατης οικονομικής, πολιτικής, και κοινωνικής κρίσης, που προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις αλλάζοντας τον πολιτικό χάρτη της Χώρας, όπως αυτός είχε διαμορφωθεί από την Μεταπολίτευση το 1974.


Μετά το μπαράζ διαγραφών, ανεξαρτητοποιήσεων, παραιτήσεων, κυρίως των Βουλευτών των Κυβερνητικών κομμάτων εξουσίας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), θεωρούταν βέβαιο .............. για τους "Παροικούντες την Ιερουσαλήμ" του πολιτικού γίγνεσθαι, η ίδρυση νέων πολιτικών σχηματισμών με αντί-μνημονιακή κατεύθυνση και ρητορική.
Έτσι στις 7 το Πρωί της Παρασκευής, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Πάνος Καμμένος, (εμμένοντας εδώ και 3 χρόνια  σταθερά στην έντονη αντίδραση του για τα δύο μνημόνια και τις δυο  δανειακές συμβάσεις), ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος με την ονομασία "Ανεξάρτητοι Έλληνες" καλώντας της Ελληνίδες και τους Έλληνες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
Μάλιστα ο κ. Καμμένος σε λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ". ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://www.facebook.com/photo.php?pid=23545313&l=3affd1653b&id=255561140084. Ήδη και μέχρι αυτή την ώρα περισσότεροι από 6000 διαδικτυακοί φίλοι του Πάνου Καμμένου έχουν κάνει Like στην ανάρτηση της ανακοίνωσης, ενώ το έχουν κοινοποίησει στο προφίλ τους οι 2000 εξ αυτών!

Ο Ιατρός Δημήτριος Αντωνίου στηρίζει τον Πάνο Καμμένο

Ο άνθρωπος που μήνυσε την Κυβέρνηση Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία (για την πρώτη δανειακή σύμβαση), ανακοίνωσε την στήριξη του στο νέο κόμμα και την προσχώρηση του στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" μέσω της σελίδας που διατηρεί στο facebook! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://www.facebook.com/dimitrios.antoniou1. Να τονιστεί ότι ο κ. Αντωνίου, είχε παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο eikonoskopio news καλώντας τον λαό να αντιδράσει στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές γίνουν. Δείτε εδώ την συνέντευξη του Δημήτριου Αντωνίου:http://eikonoskopionews.blogspot.com/2011/10/ikonoskopio-news.html.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μήνυση του κ. Αντωνίου, έγινε δεκτή από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αθανάσιο Κατσηρώδη, και έχει ήδη διαβιβαστεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Το δίχως άλλο, οι εξελίξεις από δω και στο εξής θα είναι ενδιαφέρουσες και το κυριότερο απρόβλεπτες. 




/eikonoskopionews.blogspot.com/