eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ..''

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ..''

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ - ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Στοιχηματίζω μια ζωή, στοιχηματίζω του Τόλη Βοσκόπουλου αφιερώνει σήμερα ο Μιχάλης απο Κάμπο:

''Τεκμηριωμένα ρεπορταζ απο γραφείο τύπου Δημάρχου:
Συγνώμες σε πρ. Αντεπτέραρχο! Μετά απ΄αυτό ήρθε άλλο τεκμηριωμένο ρεπορταζ απο το δημοσιογράφο - γραφείο τύπου δημάρχου και ρεπόρτερ σε παγκοσμίως γνωστό περιοδικό που μοιράζεται απο χέρι σε χέρι κι απο πόρτα σε πόρτα!Αφού να φανταστείτε οτι όταν περνάει ο καιρός και δεν διαβάσουν οι αναγνώστες τα άρθρα του τεκμηριωμένο αυτού ψαρο - ρεπόρτερ,διαμαρτύρονται , φωνάζουν , δεν τρώνε,ζητούν εναγωνίως αυτό το Νόμιμο περιοδικό που αυτός ο νόμιμος πτυχιούχος ρεπόρτερ ψαρο-γράφει!
 Η μια επιτυχημένη και επαναλαμβανόμενη τεκμηρίωση του ψαροblogger ρεπόρτερ φανατικού υποστηρικτή του Δημάρχου, έρχεται να επιβεβαιώσει την άλλη..
Είχα αποφασίσει να βάλω άλλο τραγουδάκι το γνωστό ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΥΛΩΝΑ γιατί σήμερα διαβάσαμε Απο μύλους μυλωνάδες, αλέσματα-άλευρα........μέχρι και Δωρεά ακινήτου (κυριότητας ή χρήσης, προφανώς δεν γνωρίζω;είναι τεκμηριωμένο αόριστα αυτό το ρεπορταζ!)
Φαίνεται δεν θα του πιασε καλά το χέρι και το μολύβι αυτός που τον έβαλε να το γράψει....

Αυτός ο ψαρο-blogger, Αυτός το ανετάριστο μπλεγμένο - μπερδεμένο παραγάδι,αυτός ο τεκμηριωμένος ψευτο-ρεπόρτερ που απο τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.Αυτός ο λυγουράκος με τα τεκμηριωμένα του ρεπορταζ δεν έχει ζητήσει συγνώμη μόνον σε Αντιπτέραρχο πρόσφατα, έχει ζητήσει πάρα πολλά δημόσια συγνώμη στο μεγάλο αναγνωστικό του κοινό για την τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη γραφή του .

Τώρα το βρήκε το κουτάκι με τα σπίρτα όμως.Τον βρήκε τον μάστορα του ο αγράμματος! Δεν θα γλιτώσει μ΄ένα απλό συγνώμη απ΄τον κύριο Γιώργο αυτός!

Τώρα προφανώς; φαίνεται,θα τον έβαλε ο Δήμαρχος ν΄αλλάξει την τεκμηριωμένη του τακτική.
Τώρα Λάβρος στην προβολή και την επικοινωνία του Δημάρχου,ο παγκοσμίου φήμης ψαροαναλυτής των πολιτικών δρώμενων της τοπικής μας κοινωνίας. 

Τώρα στράφηκε αυτός ο ψαρο-blogger απόφοιτος Δημοτικού, κατά του επικεφαλή της Αντιπολίτευσης και  βάζει στοιχήματα ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει τις εκλογές. Συμβουλεύοντας λοιπόν αυτός ο ψαροblogger- επικοινωνιολόγος-κονφερασιέ Δημάρχου τον κύριο Σφυρή πως θα αντιπολιτευτεί και με ποιούς θα συνεργαστεί.
Βέβαια τέτοια στοιχήματα τα έβαζε κάθε τετραετία στο παρελθόν αυτός δημοσκόπος-πολιτικός ερευνητής του Δημάρχου..Οι επιτυχίες του και τα γκάλοπ που έκανε και κάνει δεν είχαν προηγούμενο!Έπεφτε σε όλες τις προβλέψεις ΔΙΑΝΑ!
Κατόρθωνε όποιον στήριζε αυτός ο παγκοσμίου φήμης ψαροπολιτικός αναλυτής όχι μονο να έχαναν τις εκλογές οι υποψήφιοι που υποστήριζε, αλλά ούτε δοκίμαζαν να ξαναπροσπαθήσουν για δεύτερη φορά ως Υποψήφιοι Δήμαρχοι.Η παράδοση αυτή που έχει ο ψαροαναλυτής οτι όποιον στηρίζει δηλαδή και τον προβάλλει μέσα απο το ψαρο-blog του τον στέλνει σπίτι του, δεν θα έχει τελειωμό δεν θα σπάσει ποτέ αυτη η παράδοση!

Στοιχηματίζω!!!Μια ζωή στοιχηματίζω πως αυτόν που στηρίζει τώρα θα τον τελειώσει και σύντομα...Να είστε σίγουροι γι΄αυτό! ''

καλή σας ακρόαση...

Υ.Γ:Αυτό το τραγουδάκι έχει πολλούς αποδέκτες..Εκτός απο πολιτικούς έχει και ψευτορεπόρτερ και ψευτοεκδότες-ψευτοεκδότριες.
Τώρα που ζούμε χωριστά,
έχει τα μάτια της κλειστά
και άλλον αγκαλιάζει.

Το κάνει από εγωισμό,

μα τον παλιό της το δεσμό
θυμάται και σπαράζει....

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟ...