eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

'''''' Ο ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ.... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ-ΓΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΜΙΖΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 13 ΜΗΝΕΣ''''''

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ:
''Του το είπα, του το λέω και θα του το ξαναφωνάξω με δύναμη:
Αν έχει τα ΚΟΤΣΙΑ ας κάνει μηνυτήρια αναφορά, επώνυμα στο πρόσωπο μου .
Στο πρόσωπο του Λεμπέση, Δημήτρη Καμιζή!''


Aγαπητοί συνδημότες,
ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμιζής στην προσπάθεια του να κρύψει την ανικανότητα και την ανυπαρξία του αυτούς του 13 μήνες που διοικεί βρήκε καινούργια μέθοδο τώρα. 

Ανταλλάσει επιστολές με τον ψαρο-blogger δημοσιογράφο γραφείο τύπου του Δήμου με τίτλο ''Ξεπληρώνουμε «επιταγές και γραμμάτια»… των προηγούμενων δημοτικών αρχόντων στην Ερμιονίδα''

Αυτοί οι δύο λοιπόν Δήμαρχος και ψαροblogger ανακάλυψαν τώρα!!! καταγγ
ελίες Ερμιονιτών Αναγνωστών στο ψαροblog.

βλέπε πινακάκι με αποσπάσματα από την Επιστολή του κ. Καμιζή προς τον κ. Δαμαλίτη





Σας Ερωτώ υπάρχει Ερμιονίτης να καταγγείλει την Επέκταση του δημοτικού φωτισμού από τον καινούργιο κόμβο μέχρι την στροφή του Ιπποκράτη;


Δεν γνωρίζεις Δημήτρη Καμιζή ότι ο Δήμαρχος είναι................. υποχρεωμένος να παρέχει φωτισμό στου δημότες αφού αυτοί πληρώνουν τα τέλη φωτισμού, δεν πρέπει ο Δήμαρχος να προστατεύσει αυτούς τους δημότες από τις κλοπές;


Εσύ Δημήτρη Καμιζή, φόρτωσες τους δημότες μας με αύξηση τελών όταν άλλοι Δήμοι μείωσαν τα τέλη.


Το φως είναι πολιτισμός είναι παρηγοριά αυτή την εποχή δεν είναι για ανταλλαγές επιστολών.


βλέπε αίτηση του Δήμου προς την ΔΕΗ τον Ιούλιο του 2010





Η ΔΕΗ κοστολόγησε το έργο στη μέγάλη για το κ. Καμιζή και αξεπέραστη Επιταγή και γραμμάτιο στο μεγάλο και υπέρογκο ποσόν των 5.792 ευρώ με το Φ.Π.Α! που ο Δήμαρχος με μεγάλο κόπο και πόνο πλήρωσε όπως μας καταγγέλει στην επιστολή του.

Το Νοέμβριο του 2010 εποχή που λόγω Καλλικράτη δεν μπορούσε να συνεδριάσει και να αποφασίσει το Δ.Σ Ερμιόνης για την χρηματοδότηση του Έργου.



Βλέπε πινακάκι του εγγράφου της ΔΕΗ

 
Αντί λοιπόν να εξηγήσουν μέσα από την ανταλλαγή των επιστολών τους στους Ερμιονίτες, Δήμαρχος και ψαρο-blogger - γραφείο τύπου Δημάρχου, γιατί ο φωτισμός σταμάτησε μπροστά στου Βλάσση και η επικίνδυνη στροφή του Ιπποκράτη έμεινε σκοτεινή, ο κ. Καμιζής ασχολήθηκε με τις μεγάλες επιταγές και τα διογκωμένα γραμμάτια του Έργου αυτού κόστους 5.792,00 ευρώ και δεν κοκκινίζει με αυτά που γράφει ο Δήμαρχος στην επιστολή τους!!!!.

Αυτά τα λεφτά είναι ψίχουλα μπροστά στις πληρωμένες συμβουλές και τους ειδικούς συνεργάτες του.


Είναι ψίχουλα μπροστά στις συμβουλές που αγοράζει με λεφτά των Δημοτών μας.

Μέσα σ΄αυτούς που πληρώνουν τους συμβουλάτορες του είναι κι οι Ερμιονίτες αναγνώστες της επιστολής σου Δημήτρη Καμιζή.


Αγαπητοί συνδημότες,

Το Δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό του τέως Δήμου Ερμιόνης μάλιστα και με την Βούλα των ορκωτών λογιστών που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση.


Όλα αυτά τα χαρτάκια, οι σπατάλες ,τα χρέη, τα εντάλματα, τα τιμολόγια, και άλλα πολλά που κούναγε στα δάχτυλα του ο κ. Καμιζής τόσο καιρό , οι ορκωτοί λογιστές και το Δημοτικό συμβούλιο του τα κλείδωσαν στο περιβόητο συρτάρι του, μαζί και τα δάχτυλα του.


Βέβαια εγώ δεν εξεπλάγην γι΄αυτα τα καμώματα του και τα λόγια του αέρα γιατί ξέρω πολύ καλά ότι μόνο με αυτά προσπαθεί εδώ και 13 μήνες τώρα να καλύψει την καθολική ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ .


Ο Λεμπέσης έχει συνηθίσει και ξέρει απ΄την έγκριση των πεπραγμένων δεν τον έχει τιμωρήσει ο λαός ποτέ για τα πεπραγμένα του.


Άλλον έχει τιμωρήσει ο λαός κατά το παρελθόν για απολογισμούς και πεπραγμένα, γι΄αυτό του ΄χει μείνει Χούι!!! να κουνάει τα χαρτάκια.


Πάντως αγαπητοί συνδημότες επειδή εμένα μου αρέσει η ουσία και η πράξη, μετά και την ψήφιση του απολογισμού στο Δ.Σ με την βούλα των ορκωτών λογιστών και τα καλύτερα σχόλια τους για τα οικονομικά του Δήμου Ερμιόνης, κατέρευσε ο μύθος και το ψέμα στα περί σπατάλης και στα τόσα άλλα λογοτεχνικά που έβγαιναν απ΄το στόμα του Δημάρχου.


Και ο πιο απλός συνδημότης μας κατάλαβε ότι όλα αυτά τα χρησιμοποιούσε για να δικαιολογήσει αυτή την πρωτοφανή απουσία έργων, πράξεων και δράσης.

Όλα αυτά έσβησαν στο σεληνόΦως.

Του το είπα, του το λέω και θα του το ξαναφωνάξω με δύναμη

Ο Λεμπέσης απολογείται μόνο στους Δημότες και στην Δικαιοσύνη.


Ας αφήσει αυτά τα κουνήματα στα χαρτάκια, τις θεωρίες και τις υποκρισίες και τα καμώματα.


Αν έχει τα ΚΟΤΣΙΑ ας κάνει μηνυτήρια αναφορά, επώνυμα στο πρόσωπο μου. 

Στο πρόσωπο του Λεμπέση, Δημήτρη Καμιζή!

Εις το επανιδείν,


Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης