eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

Πετραδάκι-πετραδάκι-Μιχάλης Μενιδιάτης

Σήμερα αφιερώνει ο Λάζαρος απ΄το Ποδάρι ο οποίος απ΄ότι μας είπε γνωρίζει καλά απο αυθαίρετα.Και αφιερώνει το Τραγούδι Πετραδάκι Πετραδάκι για τα σένα το ΄χτισα: 


''Αυτός ο ψευτοδημοσιογράφος με το μαιμού πτυχίο,αυτόν που έχει επιλέξει ο κ. Δήμαρχος γραφείο τύπου να απαντάει.........αυτό λοιπόν το φιγουρίνι όπως νομίζει οτι είναι έχει εξασφαλίσει πλάτες άνωθεν στην πολεοδομία για το παρανόμο υπόγειο του που γίνονται φροντιστήρια αλλά και για τη βεραντούλα του παλιού σπιτιού του,στη παλιά τη γειτονιά.
Αυτός βέβαια ο κονφερασιέ και ψαρο-blogger,αυτός που μας τον εμφανίζει ο Δήμαρχος σαν τον νέο Αλκη Στέα και του αναθέτει να παρουσιάζει τις γιορτές και τις εκδηλώσεις του Δήμου, αρχίζει τα μαιμουδιάρικα της παραπληροφόρησης καταγγελορεπορταζ, δήθεν.


Βέβαια εγώ τον ξέρω τον κουτοπονηρούλη αμόρφωτο ψευτοδημοσιογράφο-παπαράτσι, τα κάνει όλα αυτά για να καλύψει με παραγαδιάρικο τρόπο, την παράνομη βεραντούλα του παλιού σπιτιού του και το παράνομο υπόγειο του φροντιστηρίου..
Κι επειδή ούτε ξέρει τι γράφει,ούτε καταλαβαίνει τι γραφει, ούτε έχει και καμία σχέση γι΄αυτά που γράφει, αυτός με το μαιμού πτυχίο δημοσιογραφίας το μόνο που προσπαθεί να πετύχει είναι να ανασκουμπωθεί ο Δήμαρχος ως πολιτικός προιστάμενος της πολεοδομίας να ψάξει και να βρεί τα αυθαίρετα αφού δεν τα χει βρεί μέχρι τώρα...Και αυτά που του ψαρο - καταγγέλει ο μαιμουδιάρης και αυτά που του αποκρύπτει και δεν του τα καταγγέλει...

Είδωμεν,


Y.Γ:Εσύ ξέρεις καλά φιγουρίνι απο αυθαίρετα, γι΄αυτό καταγγέλεις ...Δεν μας είπες όμως Προχώρησες βρε λυγουράκο στη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων η έχει και για κεί καβουράκια η τσέπη σου;;;''
  ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΔΑΡΙ
καλή σας ακρόαση...

Πετραδάκι-πετραδάκι για τα σένα το 'χτισα
Της αγάπης το τσαρδάκι κι όμως δε σ' απόχτησα...