eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 22 Μαΐου 2011

''ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ "ΕΡΜΗΣ" :H ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ KAI TO NEO Δ.Σ ''


''ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ''ΕΡΜΗΣ ''


 


Ένα όνειρο πολλών ετών πήρε σάρκα και οστά σήμερα το πρωί στην Γενική Συνέλευση της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδος « Ερμής» πού πραγματοποιήθηκε στο κτήριο Συγγρού στην Ερμιόνη. Η παρουσία του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή αφού παραβρέθηκαν πάνω από 100 φίλαθλοι από όλη την Ερμιονίδα. 
 





Η ομιλία ξεκίνησε με ομιλητή τον Πρόεδρο του Ερμή Βαγγέλη Δημαράκη  οποίος αφού έκανε ένα οικονομικό απολογισμό της χρονιάς πού τελείωσε για τον Ερμή στην συνέχεια ενημέρωσε τους φιλάθλους για τους σκοπούς της  συνένωσης και την λειτουργία της νέας ομάδας . Στην συνέχεια τα μέλη της ομάδας έκαναν διευκρινιστικές ερωτήσεις όπου και πήραν τις ανάλογες απαντήσεις..............
Πρέπει να αναφέρουμε εδώ ότι έστειλε επιστολή ο Πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ερμιονίδας Χαράλαμπος Κατσιάβελας  ο οποίος δεν μπορούσε να ήταν παρών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όποιος εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του Ερμή Β.Δημαράκη σε ότι αποφασίσει η γενική συνέλευση να έχει θετική ψήφο καθώς και η συμμετοχή και εγγραφή στην νέα ομάδα όλων των μελών που απαρτίζουν την ομάδα των παλαιμάχων.
Στην συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας όπου εκλέχτηκαν τα 21 μέλη πού θα απαρτίσουν το νέο Δ.Σ. και αυτοί είναι : Δημαράκης Ευάγγελος, Δημαράκης Φρατζέσκος, Μέξης Ανάργυρος, Μέλλος Γεώργιος, Γανώσης Αναστάσιος, Μερτύρης Ιωσήφ, Δρούγκας Νικόλαος, Λυμπερόπουλος Ανάργυρος, Γιαννακόπουλος Ανδρέας, Πέτρου Πέτρος, Σίδερης Δημήτριος, Λούζης Δημήτριος, Τσούτουρας Δημήτριος, Αθανασούλας Γεώργιος, Κατσάβελλας Νικόλαος, Γεωργίου Κοσμάς, Κοτσοβός Δημήτριος, Σερέτης Αναστάσιος, Ρούσσης Ιωάννης, Κοτσαράς Νικόλαος, Φουρνάρος Δημήτριος και Βλαχογιάννης Παντελής.
Το ραντεβού για τα μέλη του νέου Δ.Σ. δόθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στις 8 σε αίθουσα του ΕΠΑΛ Κρανιδίου όπου θα « έρθει» σε σώμα το νέο Δ.Σ.

άρθρο - φωτό :   ermionida1.blogspot.com