eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2011 : ΨΟΦΑΝΕ ΖΩΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ.... ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ;;

''Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΣ''

  Ένα e-mail αναγνώστη-επισκέπτη συνοδευόμενο με φωτο που αναλύει με γλαφυρό τρόπο πραγματικό περιστατικό με ψόφια ζώα διάσπαρτα-παρατημένα σε προχωρημένη σήψη στο χωριό. 

 

Όπως πάντα ανηφορίζω για το όμορφο Ηλιόκαστρο με την Παρέα μου να απολαύσουμε τους όμορφους μεζέδες και το τοπίο. Ετσι και σήμερα Σάββατο βρέθηκα στους όμορφους αμπελώνες. 

Σταματήσαμε με το αυτοκίνητο να μυρίσουμε τις ευωδιές και να θαυμάσουμε το τοπίο με τους πανέμορφους αμπελώνες.Όμως μέσα στην αγαλίαση της ψυχής μας,μια δυσάρεστη,μια δυσβάσταχτη,μια ανυπόφορη δυσοσμία, μας χάλασε όλη την διάθεση...

Κοιτάμε δεξιά,κοιτάμε αριστερά και είδαμε ένα νεκρό ζώο σε προχωρημένη σήψη λόγω των πολλών ημερών θανάτου του.

Με μεγάλη απογοήτευση προχωρήσαμε προς το χωριό.Μόλις λίγα μέτρα πιο κάτω άλλο ένα νεκρό μεγάλο ζώο και αυτό σε προχωρημένη σήψη.Κατεβήκαμε απο το αυτοκίνητο,βλαστημήσαμε όλοι μαζί και απευθυνθήκαμε σ΄έναν αμπελουργό,ντόπιο του χωριού άνθρωπο.

Βρέ άνθρωπε μου δεν τα βλέπετε να τα πετάξετε αυτά τα ψοφίμια; Χαλάνε την εικόνα του χωριού σας! 

Τι να σας πώ καλοί μου άνθρωποι . Δίκιο έχετε !

Μας έχει φάει κι εμάς η ΜΠΟΧΑ !!

  

Το ένα ψοφίμι είναι έξω απο την μάνδρα του σπιτιού του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου μας. Τι να σου κάνει όμως και αυτός, λείπει συνέχεια στην Αθήνα.

ΣΑΜΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ;;;

Έρχεται μόνο στα συμβούλια. Μας τα έκανε Μούτι ο καινούργιος Δήμος - όλοι μαζί. Έτσι μας απάντησε ο δικός τους άνθρωπος,ο Ντόπιος,ο συγχωριανός τους.Λέμε εμείς, μα καλά δεν υπάρχει ένας αρμόδιος να μεριμνήσει τόσες μέρες (8 ημέρες) να μαζέψει αυτά τα ψοφίμια;;;  

Κάντε κάτι επιτέλους σύντομα για να μή χαλάει άλλο η εικόνα αυτου του όμορφου χωριού!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ