eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 17 Μαΐου 2011

'' ΓΙΑ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ του τέως Δήμου Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης ''

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ :
'' Όσο ζω θα είμαι παρών στην πρώτη γραμμή, να καμαρώνω τα έργα που εμείς κατασκευάσαμε και εγκαινιάσαμε στην επί 4 συνεχόμενες τετραετίας Δημαρχίας μου. ''


 
Αγαπητοί Συνδημότες.

Πρώτη φορά στην πολύχρονη πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση βλέπω Δημοτικούς Συμβούλους  αντί να ασχολούνται με τα καθημερινά προβλήματα του Δήμου Ερμιονίδας, να διαμαρτύρονται νιαουρίζοντας στους πρόεδρους των αθλητικών σωματείων γιατί προσκαλούν τον Δήμαρχο του τέως Δήμου Ερμιόνης και του δίνουν τον λόγο να απευθύνει χαιρετισμό στις εκδηλώσεις τους.
 
Απαντώ όχι μόνο σ’ αυτούς, σε όλα τα μέλη της νέας δημοτικής αρχής.......
Αντί να νιαουρίζουν ας βάλουν τα δυνατά τους να κατασκευάσουν και να εγκαινιάσουν και αυτοί τέτοια έργα που εμείς κατασκευάσαμε και εγκαινιάσαμε. Και τότε θα έχουν λόγο να απαιτούν και να καμαρώνουν.

Εμένα ούτε με ενδιαφέρει τι λένε, ούτε και τους λογαριάζω. Όσο ζω θα είμαι παρών στην πρώτη γραμμή, να καμαρώνω τα έργα που εμείς κατασκευάσαμε και εγκαινιάσαμε στην επί 4 συνεχόμενες τετραετίες Δημαρχίας μου. 

Βέβαια όπως με πληροφόρησε ο πρόεδρος του ΕΡΜΗ κύριος Βαγγέλης Δημαράκης ο Δήμαρχος κ. Δ. Καμιζής είχε διαφορετική άποψη από αυτούς! Σωστά.

Εμείς πάντα τον προσκαλούσαμε όταν ήταν τέως Δήμαρχος Κρανιδίου στις εκδηλώσεις μας στην πρώτη γραμμή και πάντα του δινόταν ο λόγος. Δημοσιεύω ιστορικές φωτογραφίες από την υποδοχή της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της Ουνέσκο και Προέδρου της ΕΛΠΙΔΑΣ κ. Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη ημέρα συμβολική. Έκανε δεκτό το αίτημα των παιδιών μας και του Δήμου μάς και μας κατασκεύασε αυτό το κόσμημα, το κλειστό γυμναστήριο το μοναδικό στην Ερμιονίδα και Τροιζηνία.



Τα εγκαίνια του γηπέδου ποδοσφαίρου έκανε η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη.

Για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τους Προέδρους και τα ΔΣ, τους αθλητές, προπονητές και γονείς για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητικών σωματείων μας ΕΡΜΗ και ΑΟΕ. 



Κύριε Πρόεδρε του ΕΡΜΗ συμφωνώ με την συνένωση αφού στο καταστατικό αναφέρεται η λέξη ΕΡΜΗΣ αυτού του ιστορικού σωματείου. 

Στην πρόσκλησή σου, εκτός από τέως Δήμαρχο με αποκάλεσες ιδρυτικό μέλος. Ο αείμνηστος Βαγγέλης Βιρβίλης, ο Τάσος Τζιέρης. ο Πάνος Οικονόμου, ο Κώστας Γκάτσος και εγώ είχαμε την τιμή να είμαστε στο ΔΣ όταν ο ΕΡΜΗΣ μπήκε στο πρωτάθλημα Αργολίδας, τέλος της δεκαετίας του 60 αρχή του 70.
                                       
                                                        

             Ανάργυρος Λεμπέσης                                             Δήμαρχος Τέως Δήμου Ερμιόνης