eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Σαρωτικός ο Νίκος Κωνσταντόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ και ΤΣΙΠΡΑ... χθες στην εκπομπή ''evening report'' και στον Μάνο Νιφλή (video)!


Νίκος Κωνσταντόπουλος: 

«Ό,τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ το ελέγχει ο Τσίπρας»

Νίκος Κωνσταντόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: 

«Ξεπεσμός, κατάντημα και τραγέλαφος»

Νίκος Κωνσταντόπουλος για Τσίπρα: 

«Νεόπλουτος της Εξουσίας»


 


Ένας «Νέστορας της πολιτικής« και της αριστεράς , ένας άνθρωπος που έγραψε μεγάλη ιστορία στην αριστερά και στην κεντροαριστερά γενικότερα, ο επι πολλά χρόνια Πρόεδρος του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος μίλησε για όλους και για όλα.

Ένας πολιτικός της αριστεράς και της οικολογίας που δίδαξε ήθος και αξιοπρέπεια στη πολιτική ζωή του τόπου , μάλιστα πρόσφατα ο μεγαλύτερος και πιο καταξιωμένος Δημοσιογράφος της χώρας Νίκος Χατζηνικολάου δήλωσε δημόσια πως «Πρόσωπα σαν τον Νίκο Κωνσταντόπουλο με κάνουν περήφανο που επέλεξα να υπηρετήσω το πολιτικό ρεπορτάζ»

Σε μια συνέντευξη ποταμό στο ONE CHANNEL και στον Μάνο Νιφλή , μίλησε για Ανδρέα Παπανδρέου και πολλούς άλλους.

Άστραψε και βρόντηξε κατα του Αλέξη Τσίπρα και τις υπόγειες διαδρομές - μεθοδεύσεις , και λέει εν ψυχρώ και Δημόσια πως είναι ο απόλυτος υπεύθυνος και υπαίτιος του Διασυρμού του ΣΥΡΙΖΑ και του χώρου γενικότερα για προσωπικές φιλοδοξίες , τακτικισμούς , τυχοδιωκτισμούς του Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον ως ''Αμοραλιστή'' και ''Νεόπλουτο της Εξουσίας''.

Έκανε λόγο για παιδάκια από τη Νεολαία του Συνασπισμού που ειρωνευόντουσαν το 3% και σήμερα ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ και εξευτελίζουν τον χώρο της αριστεράς και τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΟΥΣΙΑ - ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ