eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

''ΔΗΛΩΣΗ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΚΑ ΕΥ. ΛΙΒΙΕΡΑΤΟ ''

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ


Στη βουλή η πρόταση του ΠΑΣΟΚ


Την επόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για το Ταμείο Αλληλεγγύης των Γενεών, το οποίο θα στηρίζει τα ασφαλιστικά ταμεία από τα έσοδα που θα προέρχονται από τους υδρογονάνθρακες, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ευάγγελο Λιβιεράτο, στην Ιπποκράτους.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι
«αυτό δεν είναι σενάριο του μέλλοντος», αλλά «κάτι συγκεκριμένο και πρακτικό» και τόνισε ότι, με αυτό τον τρόπο, «συνδέουμε τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματά μας, την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας και την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή σε ένα τρίπτυχο που είναι αδιαίρετο».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι ενημερώθηκε από τον κ. Λιβιεράτο για το πώς προχωρούν τα πράγματα, υπογραμμίζοντας ότι "υπάρχουν πολύ σημαντικές πρόοδοι, γιατί εφαρμόζουμε μια εθνική στρατηγική που είχαμε διαμορφώσει ως κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ κι αυτή τώρα αρχίζει να αποδίδει καρπούς".
Επιπλέον, επεσήμανε ότι οι σεισμικές έρευνες σε μια τεράστια περιοχή στη Μεσόγειο, το Ιόνιο και νότια της Κρήτης ολοκληρώνονται και ότι τα αποτελέσματα θα είναι "ένας πάρα πολύ σημαντικός οδηγός για την επόμενη φάση των γεωτρήσεων".

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ