eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ''Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ (ΚΔΑΥ- ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ) ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΦΙΛΑΝΤΡΑ ''

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους 

 

Φίλε Παναγιώτη οι γραπτές δηλώσεις σου για την υπερχωματερή στον <ΣΤΑΥΡΟ-ΔΙΔΥΜΑ>,της κοινότητας Διδύμων,στο ιστολόγιο του κυρίου Μπροδήμα : Οτι ο δήμαρχος Ερμιονίδας στα εγκαίνια του λαογραφικού της Κοινότητας Διδύμων εκφράστηκε-ότι θα διώξουνε μερικά δέματα για να μπεί ο κομποστοποιητής και τα σύν αυτό παρελκόμενα ξέχασε κάτι:

α) Την κοροϊδία που μας πούλαγε ότι άμα βγεί δήμαρχος θα τα στείλει στα Λιόσια τα έστειλε αφού τα χύμα σκουπίδια πήρανε φωτιά.Μήπως!!!!! έγινε κανένας άθλος και δεν το ξέρουμε????για να θαυμάσουμε.Ο δήμαρχος παρεξηγήθηκε γιατί ζητήσαμε να κυρηχτει ο δήμος Ερμιονίδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!!!και ερωτώ η υπουργική από φαση:η Κ.Υ.Α πως υπογράφτηκε και πηγαίνει στα Λιόσια-αφου γέμισε ο χώρος φούλ σκουπίδι και κινδύνευσε όλη περιοχή απο τις δύο πυρκαγιές που πήρανε οι δυό πλευρές των χύμα σκουπιδιών,<βορεινή και δυτική πλευρά>.


Και εγώ ερωτώ τι έκανε ο δήμος Ερμιονιδας-δήμαρχος-δημοτικοί σύμβουλοιδήμου Ερμιονίδας-Προεδρείο κοινότητας Διδύμων/Προεδρείο κοινότητας Φούρνων -Περιφέρεια Πελοποννήσου ακόμη και το υπουργείο ΥΠΕΚΑ συν αυτό και οι εκπροσωπούντες πολιτικοί μας: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ.β)Τι έκανε ο δήμαρχος όταν εμείς σαν συντονιστική επι τροπή στις:18 Γενάρη του2012 επισκεφτήκαμε τον δήμον Ερμιονίδας να τον ενημέροσουμε για τα σκουπίδια δεν μας ανεγνώρισε!!!!!!

Ισως τον τρόμαξε αυτή η κίνηση των πολιτών του δήμου Ερμιονίδας.γ)Ετσι φίλε Παναγιώτη προσφύγαμαι στα ασφαλιστικά μέτρα στο Ναύπλιο και τι δήλωσε ο εκπρόσωπος δικηγόρος του  δημάρχου και δήμου Ερμιονίδας:κάτι λίγα σκουπιδάκια  χύμα, πιθανόν πέντε-έξι φαρασάκια και παρεξηγηθήκανε μερικοί σύμβουλοι.

δ)Φίλε Παναγιώτη ξέχασες την σημασια αυτής της ανυπόγραφης μελέτης(απο τους κ.κ.Παπαηλιού και Κωστόγιαννη) που ψήφησε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας καλοκαιριάτικα να γίνει η υπερχωματερή< Σταυρός-Διδυμα>χώρος για Κομποστοποιητής-ΚΔΑΥ- Ανακυκλώσιμα και την σύμβαση ο τότε Αντιδήμαρχος καθαριότητας Κούστας την κούναγε (απουσιάζοντος του δημάρχου απο το δημοτικό συμβούλιο-σε ένα τόσο σοβαρό συμβούλιο)την  κούναγε ο Αντιδήμαρχος σαν να ήτανε Φιλάντρα, (σημείωση: φιλάντρα εννοούμε το ισχυρό ντοκουμέντο, ότι  εδώ στο χέρι.)Και τι έγινε???Παναγιώτη!!!! την ψήφισαν όλοι οι σύμβουλοι της παράταξης δημάρχου!!!και τι κανάμε εμείς; πήγαμε στην Περιφέρεια στις:28 Αυγούστου 2012 και ζητήσαμε απο τους υπεύθυνους να μας πούν ποιός την υπέγραψε αυτήν την μελέτη-και τι μας είπανε????: ότι εγώ δεν βάζω το κεφάλι μου στον τορβά-ετσι μας απάντησε ο ερωτειθείς!!!!
Τι έκανε ο δήμαρχος???

δηλώσεις ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει τέτοιο πράγμα στην υπερκορεσμένη χωματερή.

Κοινώς σας δούλευε χοντρά όλους εκτός απο εμένα γιατί όταν του έγραψα έλα πάνω στο βουνό να αγωνιστούμε όλοι μαζί πρίν ξεφύγει η κατάσταση και δεν μπορούμε να την ελέγχουμε δεν άκουγε δεν έβλεπε-μόνο σχεδίαζε.

Τι έκανε όταν μας είπε στο συμβούλιο εκείνη την δευτέρα( που είχε αρπάξει η πρώτη φωτιά: ότι αύριο Τρίτη θα επισκεφθούμε στο Ναύπλιο τον Αντιπεριφερειάχη κ. Χειβιδόπουλο και εάν δεν μας λύσει το πρόβλημα θα κάνουμε :
ΚΑΤΑΛΗΨΗ, έτσι πήγα και εγώ εκείνο το πρωινό της τρίτης και είδα το θεατριλίκι, όσο για της επόμενης μέρας Τετάρτη απόγευμα πιστοποιήθηκε διά της αποφασής του να βγεί έξω απο το γραφείο του κ.Χειβιδόπουλου ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης κύριος Σφυρής υπο την παρουσία της δικής μου.

Και τώρα σιγά-σιγά να ψιλοξεκινήσουμε -να τα ψιλοκοσκινήσουμε-να τα ψιλονομιμοποιήσουμε!!!!για να τα ψιλοφάτε εσείς και όλη η περιοχή.
Κάτι ψιλογκρίνιες θα τις ψιλοαποφύγουμε.

Και ερωτώ Φίλε Παναγιώτη εκείνη η επιτροπή που ορίστηκε να ελέγξει τι σημείο: όρισε???και ποιά θα είναι??? η θέση των δύο υπουργοποιημένων πολιτικών μας.Καθώς δεν ξεχνώ των τοπικών μας bloggers που αγωνίζωνται για μια Ερμιονίδα καθαρή και περιβαντολογικά σοβαρή...
Σταύρος. Α. Γεωργίου/Πειραιάς.