eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

''Το brand name Πελοπόννησος''

Και το δικό μας του Αργοσαρωνικού
 Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος
Στην παρουσίαση του κυρίου Τατούλη παραβρέθηκαν όλοι οι αντιπρόσωποι των Πελοποννησίων, για να δηλώσουν ότι όλοι  φέρουν αυτό το όνομα και το στηρίζουν, το όνομα της ομορφότερης περιοχής της Ελλάδας. Η κάθε επί μέρους περιοχή ξεχωρίζει, αλλά όλοι μαζί κοιτάνε να φέρουν τον επισκέπτη, τον τουρίστα, τον παραθεριστή, από θάλασσα, στεριά και αέρα πρώτα στην Πελοπόννησο.
Και μεις εδώ,
οι του Αργοσαρωνικού, του ωραιότερου εκ των ωραιότατων μερών της Πελοποννήσου, έχουμε το δικό μας brand name και πρέπει να το στηρίξουμε με αγαστή συνεργασία και ενθουσιασμό.
Απαιτούνται ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ των Δήμων Ερμιονίδας, Ύδρας, Σπετσών για να λυθούν ζωτικά προβλήματα του τόπου μας και αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η παρουσία της Μητροπόλεώς μας.
Να ξανακάνουμε τη θάλασσά μας παραγωγική, να δώσουμε λύσεις μόνιμες για τα απορρίμματα, το νερό ύδρευσης και άρδευσης, την καλλιεργήσιμη γη και τη μεταποίηση των προϊόντων της, την προστασία των δασών και τόσα άλλα. Να ξαναρχίσουμε να ζούμε από πραγματικά εισοδήματα πραγματικής εργασίας και όχι από την εκποίηση των πάντων. Να ζήσουμε την ζωή μας, όπως την ζούσανε οι παππούδες και πατεράδες μας, και όχι σαν παρακολουθουθητές της ζωής των άλλων.

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος