eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

Πότε θα Κάνει Ξαστεριά - Νίκος Ξυλούρης
 
Σήμερα αφιερώνει ο ΜπαρδουνιΟτης του Νίκου Ξυλούρη:
<<ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ - ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...>>

Η Χωματερή στον Σταυρό Διδύμων που προφανώς δημιουργήθηκε επι Δημαρχίας Δημήτρη Καμιζή κλείνει απο τους αγανακτισμένους κατοίκους των Διδύμων. 
Ντροπή μια δημαρχία που μας έταξε λαγούς και πετραχήλια φτάνει τώρα στο σημείο να μας λέει δεν έχω λύσεις και να τρέχει να βρίσκει τον Αιρετό γιατρό της πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη .Πριν κάποιους μήνες για να μην ξεχνιόμαστε ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμιζής δεν ζητούσε την βοήθεια του Πέτρου Τατούλη και συχνά πυκνά μέσα απο το blog του προσπαθούσε να του ρίξει και ευθύνες..Κάποιοι του τα λεγαν οτι θα συρθεί πίσω απ΄τον δεματοποιητή των Σφυρή & Μήτσου..Φαίνεται δεν ήθελε να ακούσει αυτές τις φωνές και έφτασε στο σημείο να <<τρέχει>> την ύστατη ετούτη ώρα στον Πέτρο Τατούλη συνοδευόμενος απο τον Τάσο Χειβιδόπουλο.Αντί για την κατάληψη στην αντιπεριφέρεια του Τάσου Χειβιδόπουλου με φορείς και με δυναμισμό όπως εισηγήθηκε στο Δ.Σ , έφτασε να <<επαιτεί>> φωνάζοντας  Ε Λ Ε Ο Σ !
Τώρα όμως κύριε Δήμαρχε που είπατε εσείς ΕΛΕΟΣ ελάτε στην κλειστή χωματερή για να μας πείτε σε ποιόν Δήμο θα δωρίσουμε τον δεματοποιητή και ποια τοποθεσία έχετε χωροθετήσει για να πάμε τα σκουπίδια...Σκάσαμε απ΄την βρώμα πια!
ΌΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕ ΝΤΟΥΑ
.... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ....Ζ(ου)Μ(ου)Ρ!

Υ.Γ:
Τόλμη και γοητεία σήμερα απο τον πρώτο σε ψήφους σύμβουλο.Ο δημοτικός σύμβουλος με το γνωστό κομπολόι κοπάνησε καλή μπαλοθιά σήμερα!Πρόσεξε Μότσιαλε γιατί είναι αποφασισμένος να σου ξαναμετρήσει τους ψήφους του στα μάγουλα σου... Τότε γραφείο τύπου - ψαροblogger θα σου φρεσκάρει τη μνήμη σου στα προσωπικά δεδομένα ο πρώτος σε ψήφους!

ΜπαρδουνιΟτης
καλή σας ακρόαση.....