eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

ΦΡΑΓΚΟΣΥΡΙΑΝΗ 1932 - ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
ΦΡΑΓΚΟΣΥΡΙΑΝΗ - Ορχηστρικό

Σήμερα αφιερώνει ο Μιχάλης απο Κάμπο την μεγάλη Φραγκοσυριανή του Μάρκου Βαμβάκαρη:

 Ε, ρε γλέντια ...Αφού δεν έχετε μυαλά απο πολιτική και συνεχίζετε , Θα σας μάθει να χορεύετε και θα σας γλεντήσει καλά!
Μετά τις αποτυχημένες πολιτικές  και...
..... την παταγώδη αποτυχία σε όλα τα ζητήματα που έχουν ανακατευτεί εδώ και δυόμιση χρόνια, έρχονται και πέφτουν απο την μια γκάφα στην άλλη βάζοντας στην μέση τον μα'ι'μουδιάρη...
Μετά την τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια στο θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών , ας θυμηθούμε τι τους έλεγε τότε ο κ. Λεμπέσης.Πριν 2 χρόνια τότε που ήσαν αταλάντευτοι και είχαν την κατα τα άλλα επαναστατική πολιτική για τα σκουπίδια κάνοντας συμβάσεις σε ντόπιο προσωπικό!Πριν 1 χρόνο λοιπόν όταν κάποιοι απ΄αυτούς ζούσαν τον ύπνο του δικαίου, τους φώναζε συνεχώς το Ανίκητο ατι της πολιτικής:

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

 '' ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΣΤΑ ''
 κάντε κλικ
Όντως τελικά με 2 χρόνια καθυστέρηση εκεί συρθήκανε , στον ιδιώτη και στην στρατηγική και πολιτική Λεμπέση και μάλιστα με πολλά ευτράπελα...
Ενώ τους τα έχει γράψει τόσες φορές , αυτοί δεν θυμούνται τι έχουν κάνει και τι έχουν πεί(πολύ συχνό φαινόμενο) και πέφτουν συνέχεια σε λούμπες..
Και αντί λοιπόν να κάνουν έργα καταλήγουν σε όλα τα θέματα  να προσπαθούν να γλιτώσουν και να σωθούν απο τις παγίδες και τον λάκκο που οι ίδιοι έσκαψαν στον εαυτό τους!

Να μου πείς οταν δεν ξέρεις απο πολιτική, αυτό το φαινόμενο είναι πολύ συχνό και στο τέλος της τετραετίας αντί να παρουσιάσεις έργο παρουσιάζεις μια παράνομη λακούβα γεμάτη βοθρολύμματα!

Ερχόμαστε στο σήμερα και βάζει τον μαιμουδιάρη και αθεόφοβο να λέει ακατανόητα και αμόρφωτα πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα , αλλιώς εχουν γίνει , αλλιώς τα παρουσιάζει , άλλος κάνει λαμογιές , άλλος τρώει τις καμπάνες ,για άλλον λέει  και πάει λέγοντας....
Καλά απ΄αυτόν τον αμόρφωτο ψαρο-blogger με το παράνομο πτυχίο το περιμέναμε (πάλι θα ζητήσει συγνώμη όπως στην πολεοδομία κ.α) , ο κ. Δήμαρχος πως και συνεχίζει να τα λένε σαν πουλάκια;Γιατί δεν τον βουτάει απ΄το ρουθούνι να τον σταματήσει απ΄τις γκάφες;Ετσι όπως το πάνε θα τον στείλει να μαζεύει ραπανάκια στην ακροναυπλία!

Προς το παρόν, όμως για θυμηθείτε αυτό που τους είχε πεί την 4η Αυγούστου του 2011 εδώ και ενάμιση χρόνο(πριν αποκαλυφθούν οι Λαμογιές στα Σφαγεία) για το βιολογικό της Ερμιόνης και μην ανησυχείτε πάλι θα βγεί και θα τρέχουνε και δεν θα φτάνουνε:

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011


Να το ξέρετε  , οτι αυτός δεν ψάχνει ούτε τα live ermionida , ούτε ακαταλαβίστικες Διαύγειες της κακιάς ώρας , ούτε τις χαλασμένες ιστοσελίδες των επαναστάσεων.
Αυτός έχει και εμφανίζει χαρτάκια - ντοκουμέντα που σπάζουν κοκκαλα! και θα τα εμφανίσει όλα..

Να ξέρετε ότι έχει πολλά στο μπαούλο του και θα τα εμφανίσει μέχρι του χρόνου για όλους αυτούς που προσπάθησαν να σηκώσουν το κεφαλάκι τους στις εκλογές του 2010(άσε που πολλούς απ΄αυτούς τους ξαναέβαλε με τον τρόπο του στο καβούκι τους, μέσα σε λίγους μήνες) .
Είχαν την εντύπωση οτι νικιέται αυτός ο ανίκητος , δεν είχαν πάρει χαμπάρι τα κουτάβια ότι είναι χειρότερος στην πολιτική όταν δεν έχει την θέση του Δημάρχου!

Να μου το θυμηθείτε και σύντομα ,  ότι έχει την πολιτική πείρα και με συνοπτικές διαδικασίες ξέρει να <<ξεβρακώνει>> Λαμόγια και να  ξεμπροστιάζει Πολιτικούς Κατίνους !

Υ.Γ: Όσο για τον αθεόφοβο γονέα με το παράνομο υπόγειο - φροντιστήριο που δεν θα ασχολιότανε άλλο(τρομάρα του...) με το τέρας;;; Να ξέρετε ότι ο ανίκητος έχει τον τρόπο να τον ξεμπροστιάσει κι αυτόν τον Πατέρα(ς) και να τον στείλει μέχρι και στην σχολή γονέων του Πατηρ Δημήτριου, που αρνείται πεισματικά να πάει!!!Έστω και σηκωτό, έστω και αλυσοδεμένο , θα τον στείλει να φοιτήσει στην σχολή γονέων... 
Ες αύριον τα σπουδαία!

 Μιχάλης απο Κάμπο
καλή σας ακρόαση...


Ορχηστρικό