eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

'' ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΑ ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑ ''

 <<ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ!>>

Άλλο ένα πλήγμα για τον Δημήτρη Καμιζή και την Πατριωτική συμπαράταξη ήρθε να προστεθεί σήμερα, με την κυρία Μαρία Ταβουλαρέα να υποβάλει την παραίτηση της.

Ένας , ένας φαίνεται να εγκαταλείπουν  το <<ακυβέρνητο>> καράβι που λέγεται Δήμος Ερμιονίδας αφού όλα δείχνουν ότι το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο χωρίς να δίνονται λύσεις.

Έτσι και κάποιοι σύμβουλοι της παράταξης Καμιζή όπως λένε εξαντλούν την υπομονή τους , υποβάλουν τις παραιτήσεις για να μην γίνουν κι αυτοί μέρος του προβλήματος των πολιτικών του Δημήτρη Καμιζή και της δημοτικής αρχής!
Η κυρία Μαρία Ταβουλαρέα , θεωρείται μια άξια επιστήμονας της Ερμιονίδας όπου με συνέπεια , ηρεμία  και υπομονή υπηρέτησε το αξίωμα της Δημοτικής συμβούλου και τίμησε με την ανάλογη Αξιοπρέπεια της , την ψήφο των δημοτών της Ερμιονίδας.

Η κ. Ταβουλαρέα όπως και άλλοι σύμβουλοι ενδεχομένως να πίστεψαν το όραμα και το προεκλογικό πρόγραμμα του Δημήτρη Καμιζή και προφανώς στην πορεία διαπίστωσαν ότι όλα αυτά που ευαγγελιζόταν ο (άλλοτε δυναμικός για πολλούς) γιατρός, άρχισαν να καταρρέουν το ένα μετά το άλλο και να μην έχει πλέον την δύναμη και την ικανότητα να εφαρμόσει τις υποσχέσεις του ώστε να ασκήσει με δυναμισμό τις πολιτικές που είχε προγραμματίσει.

Είναι ηλίου φαεινότερο  ότι ο σημερινός Δημήτρης Καμιζής δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν του..

Έτσι λοιπόν ο κάθε αξιοπρεπής και συνειδητός σύμβουλος αρχίζει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του για να μπορεί να κοιτάζει καθαρά τους δημότες που τον ψήφισαν.
Ενδεχομένως να είχε το ίδιο σκεπτικό και η Μαρία Ταβουλαρέα.

Η σημερινή παραίτηση της κ. Ταβουλαρέα είναι μια πολιτική γροθιά στο στομάχι του Δημήτρη Καμιζή όμως η συγκεκριμένη παραίτηση έχει κι έναν συμβολικό χαρακτήρα λόγω του προφίλ και της προσωπικότητας της συγκεκριμένης τέως πλέον Δημοτικής συμβούλου.
Την θέση της πήρε ο κ. Παριανός Πέτρος.