eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

"Θερμή και πολύωρη συζήτηση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για τα φλέγοντα ζητήματα τις Ερμιονίδας..."

 "Ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Θανάσης Πετράκος, οι αντιπεριφερειάρχες κκ Τάσος Χειβιδόπουλος και Ανδρέας Πουλάς, ο περιφ. σύμβουλος του ΚΚΕ, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες, συζήτησαν με τους αιρετούς του δήμου Ερμιονίδας, θέματα στρατηγικής σημασίας για την Ερμιονίδα"
H δημοσιογραφική ομάδα του eikonoskopionews, ήταν εκεί, και με αναλυτικό ρεπορτάζ, σας ενημερώνει, όπως πάντα έγκαιρα και έγκυρα, για τις τρέχουσες και σοβαρές πολιτικές εξελίξεις στον δήμο Ερμιονίδας.


φωτο-ρεπορταζ απο την χθεσινή συνεδρίαση
"Μαραθώνια" ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ερμιονίδας το οποίο συνεκλήθη έπειτα απο αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου κου. Δημήτρη Σφυρή και των δημοτικών συμβούλων της "Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας".
Παρουσία του Βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, των αντιπεριφερειαρχών κκ Τάσου Χειβιδόπουλου και Ανδρέα Πουλά, αιρετών εκπροσώπων, τοπικών φορέων, αλλά και πολιτών, συζητήθηκαν και δόθηκαν απαντήσεις, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις της περιοχής.
Πρώτο θέμα στην (άτυπη) ημερήσια διάταξη, ήταν τα Φωτοβολταϊκά, με τους κατοίκους του Λουκαϊτίου να δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν των αγώνα τους, και να ζητούν να υπάρξει ενότητα όλων,έτσι ώστε να μην καταστραφούν τα δάση, και οι δημόσιες δασικές εκτάσεις.
Ακόμη, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κος. Τάσος Χειβιδόπουλος, έδωσε σαφείς απαντήσεις, στα ερωτήματά που του απηύθυνε ο κ. Σφυρής, σχετικά με τα ζητήματα του τουρισμού, της πρωτογενούς παραγωγής, την εκμετάλλευση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, τον χωροταξικό σχεδιασμό, την σχεδιαζόμενη μαρίνα στην Ερμιόνη και το τουριστικό καταφύγιο στο Πορτοχέλι, την διαχείριση των απορριμάτων, την διαχείριση των υδάτινων πόρων κοκ. Αυτά ήταν μόνον μερικά απο τα φλέγοντα θέματα που απασχόλησαν την πολιτική ατζέντα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
Από την συζήτηση προέκυψαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα, που είναι σε θέση να δώσουν έναν σαφή πολιτικό προσανατολισμό, για το τι γίνεται καθώς και....
...... για το τι μέλλει γενέσθαι, όσον αφορά τα ανοιχτά θέματα της Ερμιονίδας, τα προβλήματα που υπάρχουν, και τις προοπτικές επίλυσης τους, 
Ακολουθεί πλούσιο και αναλυτικό ρεπορτάζ απο το eikonoskopionews.