eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 26 Μαΐου 2012

'' ΕΝΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΤΟΥ 2012 ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ'''

''Κατοικοι της κινεττας Ερμιονίδας: 

Ποσο θα αδιαφορουν ολοι ;;;;;

Ντροπη!!!

Αισχος !!!!


Μείναμε άφωνοι εδώ στο Εικονοσκόπιο όταν κάτοικοι απο την περιοχή Κιννέτα (πετροθαλασσας) του Δήμου Ερμιονίδας που παραθερίζουν προφανώς, μας έστειλαν τις παρακάτω τριτοκοσμικές εικόνες...


Σοκαριστήκαμε δε, όταν σε κάθε μια φωτογραφία είχαν προσθέσει οι ίδιοι και απο έναν εύστοχο θα λέγαμε τίτλο, που περιγράφει τις θλιβερές εικόνες για την τουριστική Ερμιονίδα!
Όλα αυτά βέβαια εν έτει 2012 ενώ η άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο έχει ξεφύγει απο τα στενά όρια των μόνιμων κατοίκων και δυστυχώς όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω η εικόνα κατάρευσης και αποσύνθεσης στον Δήμο Ερμιονίδας δεν είναι αντιπολιτευτικές κορώνες και μια διαμάχη εντυπώσεων, έχει γίνει πλέον αντιληπτή και απο τους μόνιμους παραθεριστές αλλά και απο τους τουρίστες.
Σας παραθέτουμε παρακάτω ατόφιο το e-mail(σχόλια και εικόνες) που μας έστειλαν οι αγανακτισμένοι συμπολίτες μας απο την Κινέττα Ερμιονίδας:


''Αυτος ο δρομος πηγαινει στο Lena marie hotel και στο Ermioni Club hotel και εκει χαλαρωνουμε τα σαβ/ριακα μας και βρισκομαστε ηδη στην τουριστικη περιοδο !!!!! Μπραβο σας !!!! Ολοι οι καδοι μεσα στην ερμιονη ειναι καθαροι μολις ενα χιλιομετρο πιο εξω ομως ......... ΕΛΕΟΣ .....''

''Με θεα την ερμιονη - μπραβο στους αρμοδιους''


''Ελεος''



''Ο δρομος για την παραλια!!!!!!''


''Ντροπη σας!!!''


''Τα γυρω λειβαδια''

''Ας μας πουν που μπορουμε να τα πεταξουμε εμεις οι κατοικοι της κινεττας !!!! Αισχος !!!!''

''Ποσο θα αδιαφορουν ολοι ;;;;;''