eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

''ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ''

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : EIKONOSKOPIO NEWS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...
Η Τιμητική αυτή εκδήλωση θα παρουσιαστεί και στο ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΤV εν καιρώ.


Στη φωτογραφία παρακάτω ο κ. Λεμπέσης δίνει αναμνηστική φωτογραφία στον κ. Τορβά,εκπρόσωπο του κ. Καμιζή (για να του την  παραδώσει ). Η συγκεκριμένη φωτογραφία   απεικονίζει τον κ. Καμιζή όταν ήταν προσκεκλημένος του κ. Λεμπέση στην τελετή λήξης που είχε οργανώσει ο Δήμος Ερμιόνης παρουσία της Κυρίας Εθελ Κένεντυ και της Κυρίας Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη! 


Η Κούλα Έλευθερίου παραδίδει στον ΑΝΑΡΓΥΡΟ ΛΕΜΠΕΣΗ Δήμαρχο του τέως Δήμου Ερμιόνης εκ μέρους των Υπαλλήλων, 16 κόκκινα τριαντάφυλλα τα οποία συμβολίζουν τα 16 χρόνια της Δημαρχίας του Δήμου και του Αν. ΛΕΜΠΕΣΗ


Απο την μεριά του ο Ανάργυρος Λεμπέσης έδωσε σε πρόσωπα που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, όπως ο Δημήτρης Σφυρής(πρ. Δήμαρχος Κρανιδίου) αναμνηστικές φωτογραφίες απο συμμετοχές τους στον τέως Δήμο.Η φωτο απεικονίζει τον κ. Σφυρή μαζί με τον Γάλλο πρέσβη που ήταν προσκεκλημένος του Δήμου Ερμιόνης.

Ο Δήμαρχος Αν Λεμπέσης πιο κάτω παραδίδει στον Θωμά Ι. Σκούρτη αναμνηστική φωτογραφία στην οποία  απεικονίζεται  μαζί με τους δύο μεγάλους και έγκριτους συναδέλφους του, παρουσιαστές ειδήσεων τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Αγλα'ί'α Κυρίτση όταν  παρουσίασαν στο πνευματικό κέντρο του Δήμου την εκστρατεία Ελπίδας. 




















Ο προ'ι'στάμενος του τέως Δήμου Ερμιόνης κ. Γ. Μίζης δίνει στον Δήμαρχο του τέως Δήμου Ερμιόνης κ. Ανάργυρο Λεμπέση μια χειροποίητη ξύλινη τριήρη που δηλώνει το νικηφόρο και ιστορικό πέρασμα του Λεμπέση απο τον τέως Δήμο Ερμιόνης. 




Ο κ. Λεμπέσης δίνει αναμνηστική φωτογραφία στην κ. Θεοδότη Σκλαβούνου-Λαμπάτου.







Στη φωτό παρακάτω διακρίνουμε τις υπογραφές όλων των Υπαλλήλων που έχουν περάσει απο τον Δήμο.