eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

''Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ''

Γράφει ο Θωμάς Ι. Σκούρτης


Ο Συμπατριώτης μας Αργύρης Σκοπελίτης ο οποίος έχει μετοικήσει εδώ και κάποια χρόνια στο Δήμο της Μεταμόρφωσης, όπως είχαμε αναφέρει από το Εικονοσκόπιο και παραμονές εκλογών της 7ης Νοεμβρίου έθεσε υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου για δεύτερη τετραετία με τον συνδυασμό του Μιλτιάδη Καρπέτα.

Αποτέλεσμα ήταν να τερματίσει στην τέταρτη θέση,  να διπλασιάσει σχεδόν την δύναμη του και να φτάσει τους 676 ψήφους....


Την προηγούμενη τετραετία είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Μεταμόρφωσης αλλά ο συνδυασμός του είχε ηττηθεί.

Αυτή τη φορά ο συνδυασμός του Αργύρη Νέα Πορεία και ο επικεφαλής του Μιλτιάδης Καρπέτας κέρδισαν το στοίχημα, τερμάτισαν πρώτοι και από 1/01/2011 ανέλαβαν την διοίκηση του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Μετά από αυτή την θετική εξέλιξη ανατέθηκε από τον Μιλτιάδη Καρπέτα Δήμαρχο Μεταμόρφωσης η θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας στον δικό μας Αργύρη Σκοπελίτη.

Τέλος να επισημάνουμε οτι ο Αργύρης για 2η διετία διατηρεί τη θέση του προέδρου σε ένα από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Μεταμόρφωσης με πλούσιο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο, τον εξωραϊστικό σύλλογο Μεταμόρφωσης ''ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ''.

η προηγούμενη αναφορά από το Εικονοσκόπιο
κάντε κλικ