eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

''Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΟΔΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΩΝ''

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Κρανίδι 15/01/2011

Αρ. Πρωτ. : 372



ΠΡΟΣ : ״Φορέα Διαχείρισης Στερεών Απορριμμάτων Ν. Αργολίδας״

ΘΕΜΑ : Κατάσταση του δεματοποιητή ״Σταυρός Διδύμων״ το Σάββατο 15/01/2011

Σας γνωρίζω από σήμερα Σάββατο 15/01/2011, ο εργολάβος στον οποίο είχατε αναθέσει τη λειτουργία του δεματοποιητή του ״Σταυρού Διδύμων״, διέκοψε την λειτουργία του και απέσυρε το προσωπικό και την ηλεκτρογεννήτρια.



Σε συνάντηση που είχαμε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμιζής, εγώ σαν Αντιδήμαρχος και ο κ. Γκολογιάννης εργολάβος υπεύθυνος για τις λειτουργίες του δεματοποιητή μαζί του το βράδυ της Πέμπτη 13/01/2011 ώρα 9:30 στο Δημαρχείο Κρανιδίου, μας ανέφερε ότι σύμφωνα και με το έγγραφο που σας έχει αποστείλει από τον μήνα Δεκέμβριο, πρόκειται να διακόψει την λειτουργία του δεματοποιητή, διότι εργάζεται χωρίς να πληρώνεται και ούτε του έχει ανατεθεί από τον φορέα σας νέα σύμβαση.....

....
Σύμφωνα με τον προηγούμενο Περιφερειακό Σχεδιασμό στον οποίο συμμετείχε και ο φορέας σας, τα απορρίμματα του πρώην Δήμου Κρανιδίου και Ερμιόνης μεταφέρονταν μέχρι σήμερα στο εν λόγω χώρο με ευθύνη των Δήμων και αυτό συνεχίζουμε και εμείς, ως Δήμος Ερμιονίδας πλέον. Οι επιλογές αυτές ασφαλώς και είναι δεσμευτικές για τον σημερινό Δήμο Ερμιονίδας (διάδοχο των πρώην Δήμων Κρανιδίου και Ερμιόνης) μέχρι τουλάχιστον την υλοποίηση και εφαρμογή του νέου Περιφερειακού Σχεδιασμού, όπου καθορίστηκαν χωρίς την δική μας συμμετοχή.


Για τους ανωτέρω λόγους και για όσο διάστημα εσείς έχετε την ευθύνη λειτουργίας του δεματοποιητή και την διαχείριση των δεματοποιημένων απορριμμάτων, παρακαλούμε να μεριμνήσετε άμεσα για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του όλου συστήματος.


Παραμένουμε στη διάθεσή σας για την νόμιμη εκπλήρωση των οικονομικών μας υποχρεώσεων που μας αντιστοιχούν, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση, η οποία όμως, όπως πολύ καλά θα γνωρίζετε έχει προσβληθεί από την πάρεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου με ειδική πράξη και η οποία προφανώς με δική σας πρωτοβουλία χρειάζεται επανασύνταξη επί ορθόν προκειμένου να καταστεί δυνατή η νόμιμη εκπλήρωση της οικονομικής μας υποχρέωσης.




Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Σταύρος Κούστας