eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

''ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ digi-retail και digi-content απο το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς''

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων του Πειραιά με σκοπό την επίτευξη ανάπτυξης και βελτίωσης των συνθηκών επιχειρηματικότητας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ Α.Ε. πραγματοποίησαν με επιτυχία, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο του ΕΒΕΠ, ενημερωτική εκδήλωση με αντικείμενο την παρουσίαση των δυνατοτήτων των Δράσεων digi-retail και digi-content που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.



Την εκδήλωση χαιρέτησαν........
....... ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π. κ. Γ. Κασιμάτης, ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Π. κ. Γ. Ζησιμάτος και ο Γεν. Γραμματέας του Ε.Ε.Π. κ. Π. Διακουμάκος οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, ιδιαίτερα στην παρούσα κρίσιμη οικονομική συγκυρία, ώστε να διαμορφωθούν σύγχρονες ανταγωνιστικές επιχειρήσεις και να επιταχυνθεί η αναπτυξιακή δυναμική της χώρας μας.


Για το στόχο των ως άνω δράσεων μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ Α.Ε.» κ. Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια σειρά καινοτομιών που χαρακτηρίζουν τις συγκεκριμένες δράσεις και διευκολύνουν τη συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων, από τις πολύ μικρές μέχρι τις πολύ μεγάλες, ανεξαρτήτου κύκλου εργασιών και απασχολούμενου προσωπικού. Επίσης τόνισε ότι οι αυξημένοι προϋπολογισμοί θα καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων και οι αποπληρωμές θα πραγματοποιούνται άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις.


Ο κ. Γιάννης Λάριος στέλεχος της εταιρείας «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ Α.Ε.», ενημέρωσε αναλυτικά για τις προϋποθέσεις ένταξης και απάντησε με σαφήνεια στα ερωτήματα που αφορούσαν στις διαδικασίες υλοποίησης μέχρι την ολοκλήρωση των έργων των Δράσεων digi-retail και digi-content.


Η συμμετοχή μεγάλου αριθμού επιχειρηματιών καταδεικνύει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι εν λόγω δράσεις και την ανάγκη των επιχειρήσεων να ανταποκρίνονται πληρέστερα στις σύγχρονες απαιτήσεις της οικονομικής πραγματικότητας.