eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

''ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ''


foto: paratiritis
Την  Κυριακή 19/12/2010 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Ερμιονίδας πλέον. Από 01/01/2011 αναλαμβάνει και τυπικά τα καθήκοντα του νέου Δήμου Ερμιονίδας ο κύριος Καμιζής με το επιτελείο του με αποτέλεσμα την 1η του Γενάρη να πέσει η αυλαία ιστορικά των Δήμων Ερμιόνης και Κρανιδίου, για να πάρει την θέση τους ο Δήμος Ερμιονίδας.

Mε συγκρατημένη αισιοδοξία και σε χαμηλούς τόνους κυμάνθηκε η σύντομη ομιλία του κ. Καμιζή κατά την οποία εκτός των άλλων ζήτησε....

..... να υπάρξει ενότητα και συνεργασία απ' όλους ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν. Το παρόν έδωσε στην ορκωμοσία σύσσωμη η αντιπολίτευση με τον κ. Σφυρή (επικεφαλής) και τους συνεργάτες του να διακρίνονται από σοβαρότητα και συνέπεια.

Οι δύσκολοι καιροί που περνά η χώρα όπως τόνισε ο κ. Δ. Καμιζής αλλά και οι άσχημες οικονομικές συγκυρίες θα προσθέταμε εμείς, που αντιμετωπίζει ο Έλληνας δημιουργούν κατήφεια, αρνητική ενέργεια και ανέχεια σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορούσαν αυτά τα χαρακτηριστικά να μην υπάρχουν και στην προχθεσινή ορκωμοσία.

Η νότα αισιοδοξίας και τα χαμόγελα δεν έλειψαν βέβαια στην ορκωμοσία κυρίως από τα πρωτάκια (χαριτολογώντας) του δημοτικού συμβουλίου που τυγχάνει να είναι αρκετά και
σηματοδοτούν φάρο ελπίδας και ανανέωσης.

Να προσπαθήσουμε όλοι να ανατραπεί το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο. 
Τέλος να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή και <<κουράγιο>> για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Επιμέλεια κειμένου: eikonoskopio news