eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

''ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ''


''ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ....''

Το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στην ιστορία του Δήμου Ερμιόνης έγινε την Δευτέρα 20-12-2010.Κλίμα Χαράς και συγκίνησης στη 16χρονη Θητεία του Δήμου





Οι μνήμες και τα συναισθήματα πολλά στη τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ...

 
 Ο Δήμαρχος Ερμιόνης ως μοναδικός κυβερνήτης του Δήμου, απο την πρώτη μέρα λειτουργίας του Δήμου Ερμιόνης μέχρι την τελευταία πλημμυρισμένος απο χαρά έδωσε αποκλειστικά στο Εικονοσκόπιο τις τελευταίες ευχές(video) που θα παρακολουθήσετε σε ανάρτηση που ακολουθεί! 


Συγκινημένος βέβαια.....

...... απο τις χαρές που πέρασε στην 16ΧΡΟΝΗ θητεία του ως Δήμαρχος και την αγάπη που του έδειξαν οι δημότες του που τόσο αγάπησε κι ίδιος, όπως Δήλωσε: όσο είναι δυνατός και υγιής θα βρίσκεται στο πλευρό τους.


Στη συνεδρίαση το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο αφού έλειπε απο την θέση του, λόγω του άδικου χαμού του ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρ. Αντιδήμαρχος  Αντώνης Πάλλης...


Oλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, μ΄ ένα τριαντάφυλλο να βρίσκεται στη θέση που καθόταν κατα την διάρκεια του Δ.Σ ο αείμνηστος Α. Πάλλης.


Παρόντες στο τελευταίο ιστορικό συμβούλιο του Δήμου Ερμιόνης ήταν οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Α'ι'βαλιώτης Β., Κρητσωτάκης Γ. , Παπαφράνγκου Αθ, Μήτσου Γ.  ,  Τσίρνα Χρύσα ,Θεοδότη Λαμπάτου Σκλαβούνου,Μέξης Παν. ,  Μπουρίκας Γ. , Λαζάρου Κ. και ο πρόεδρος του ΔΔ Θερμησίας κ. Μέλλος.




 
Στο τέλος του Δ.Σ ο Δήμαρχος και οι σύμβουλοι έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες!Να σας μεταφέρουμε κιόλας οτι ο κ. Λεμπέσης στο τέλος με λαχτάρα αφηγείτo στους παρευρισκόμενους στιγμές όμορφες,που βίωσε κατά την διάρκεια του Δήμου και με ιδιαίτερο τρόπο αναφερόταν στους φίλους του που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

eikonoskopionews