eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

''Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΙ''

ΑΝ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:               
''Και ΕΠΙΜΕΝΩ και θα επιμένω ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ, Να ερευνήσεις αν στα ΥΠΟΓΕΙΑ των ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ και ειδικά των ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ επιτρέπεται να διδάσκονται παιδιά;;;;''

Ο Αν Λεμπέσης με την παρακάτω επιστολή
του αποκαλύπτει εκτός των άλλων και την 547/2010 απόφαση
του πολυμελούς πρωτοδικείου .

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος αγράμματος με 0(μηδέν) παρουσία στα κοινά, σήμερα να έχει αυτοονομαστεί ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ να κρίνει τους πάντες και τα πάντα,να βγάζει τα απωθημένα του, να καταγγέλει στις εισαγγελικές αρχές και στις αρμόδιες υπηρεσίες, επιχειρηματίες,επιχειρήσεις επιστήμονες κ.α. 


Το περίγελο γι΄αυτον τον αγράμματο συνταξιούχο ψαρά είναι να προσπαθεί να προβλέψει ακόμα και δικαστικές αποφάσεις.

Αποτέλεσμα των πράξεων του είναι να δυσφημίζει τον τόπο μας μέσα απο το διαδίκτυο.

Καλά οι Ερμιονίτες τους γνωρίζουν... και αυτόν και τον περίγυρο του....


Τα γραφόμενα τους τα γράφουν ΣΤΑ ............ παλιά τους υποδήματα.


Δώσαμε τα πάντα για την διαφήμηση του Τόπου μας.
Παλέψαμε κι εγώ και οι Συμπατριώτες μας.....
....... Δημοσιογράφοι,Καλλιτέχνες,Επιστήμονες,Συγγραφείς και πραγματικοί φίλοι του Δήμου Ερμιόνης, Εντός και Εκτός Ελλάδας.

Είμαστε υπερήφανοι...Το πετύχαμε!!!


Γνωρίζουν όμως πολύ καλά και αυτός κι ο περίγυρος του οτι γίνομαι ΤΕΡΑΣ και κόβω χέρια ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ σε όποιον τα απλώσει για να δυσφημίσει την Ερμιόνη μας!!!

Οι πατριώτες μας που ζουν στο εξωτερικό μου έλεγαν επίμονα:'' ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ...ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ  ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ...''


Τώρα λοιπόν που Λήγει η θητεία μου θα τον Μαζέψω!!!

Βρε ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ γιατί αποκρύψατε και εσύ και η κ. Βογανάτση την 547/2010 απόφαση του Πολυμελούς πρωτοδικείου Ναυπλίου;;;

Το αποκρύψατε μήπως επειδή Δικαιώνει με το σκεπτικό της αυτά που το Δ.Σ ισχυρίστηκε στην υπ΄ αριθμόν 64/2008 απόφαση;;;

Ρε παπαράτσι το Δ.Σ δεν στηριχτηκε στα συμβόλαια του Πολλάλη που είχε συντάξει η συμβολαιογράφος Ειρήνη Βογανάτση αδελφή της μυνήτριας;;;
Αυτό δεν το μυρίστηκες ρε ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ;;;

Ούτε και την βεβαίωση του προέδρου της κοινότητας Μόδεστου Καρακατσάνη;;;

Αφού εσείς λοιπόν τα αποκρύψατε απο τους Δημότες μας θα δημοσιεύσω εγώ παρακάτω τα τότε άρθρα του ψαρο-blog σας που ζητάτε την παρέμβαση της κυρίας εισαγγελέως αλλά θα σας δημοσιεύσω και αποσπάσματα απο την 547/2010 δικαστική απόφαση που δικαιώνει σκεπτικό του Δημοτικού συμβουλίου Ερμιόνης.












Αριθμός Απόφασης

547/2010

ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ





Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριό του στις 18 Φεβρουαρίου 2010 για να δικάσει την υπόθεση μεταξύ:

Των εναγόντων: 1) Αλεξάνδρας Πολλάλη του Δημητρίου και της Βάιας, 2) Δήμητρας Πολλάλη του Δημητρίου και της Βάιας, 3) Ιωάννη Πολλάλη του Δημητρίου και της Βάιας και 4) Δημητρίου Πολλάλη του Ιωάννη, κάτοικοι Ερμιόνης Αργολίδας.

Της εναγομένης: Θεοδώρα συζ. Εμμανουήλ Σωτηρίου, το γένος Νίκα Βογανάτση, κατοίκου Ερμιόνης Αργολίδας.

 

ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

Ότι με τις υπ’ αριθμ. 4469,4470/30-12-1999 συμβολαιογραφικές πράξεις της Συμβολαιογράφου Ερμιόνης Ειρήνης Βογανάτση, οι οποίες έχουν νόμιμα μεταγραφεί, ο ίδιος (τέταρτος των εναγόντων) μεταβίβασε τις περιγραφόμενες στην αγωγή οριζόντιες ιδιοκτησίες του ισογείου ορόφου κατά πλήρη κυριότητα στους δύο πρώτους εξ αυτών, ενώ με την υπ’ αριθμ. 4471/30-12-1999 συμβολαιογραφική πράξη της ιδίας Συμβολαιογράφου μεταβίβασε την οριζόντια ιδιοκτησία του πρώτου ορόφου κατά ψιλή κυριότητα στον τρίτο εξ αυτών, παρακρατώντας ο ίδιος την επικαρπία υπέρ αυτού και της συζύγου του.

Όσον δε αφορά την ιδιοκτησία των εναγόντων, οι οποίοι στα ως άνω συμβόλαια και τοπογραφικά περιελάμβαναν το επίδικο ακίνητο στην επιφάνεια του οικοπέδου τους, κατά το χρόνο που η κυριότητα αυτού ανήκε στον απώτερο δικαιοπάροχο αυτών Ανδρέα Κομμά, ο τελευταίος την 16-10-1966 ζήτησε και έλαβε πιστοποιητικό από τον τότε Πρόεδρο της Κοινότητας Ερμιόνης, προκειμένου να προβεί στην ανέγερση οικίας, το οποίο βεβαίωνε ότι δεν καταπατεί κοινοτικό χώρο.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΔΙΚΑΖΕΙ αντιμωλία των διαδίκων.

ΔΕΧΕΤΑΙ την από 28-04-2009 (με αριθμό έκθεσης κατάθεσης ΤΠ/557/28-04-2009) αγωγή.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι η συγκυριότητα των εναγόντων επί του επίδικου ακινήτου, έκτασης 15,60 τ.μ. το οποίο εμφαίνεται υπό στοιχεία Ε-Ζ-Η-Θ-Ε στο προσαρτώμενο στην αγωγή από Απριλίου 2009 τοπογραφικό διάγραμμα του πολιτικού μηχανικού Θωμά Ζαχαρόπουλου.

ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ την εναγομένη να αφαιρέσει τον εξώστη της οικίας της, να καταργήσει τη θύρα, και επιτρέπει στους ενάγοντες, σε περίπτωση άρνησής της, να ενεργήσουν τα παραπάνω με δαπάνες της.

ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ την ενεγομένη να παραλείψει κάθε μελλοντική διατάραξη της κυριότητας, νομής και κατοχής των εναγόντων επί του επίδικου ακινήτου, με την απειλή εναντίον της χρηματικής ποινής 5.000 ευρώ και προσωπικής κράτησης μέχρι 3 μήνες για κάθε μελλοντική παράβαση της απόφασης.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την εναγόμενη στα δικαστικά έξοδα του ενάγοντος, τα οποία ορίζει σε πεντακόσια (500) ευρώ.

Κρίθηκε και αποφασίστηκε στο Ναύπλιο, στις 24-06-2010.





Και ΕΠΙΜΕΝΩ και θα επιμένω ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ, Να ερευνήσεις αν στα ΥΠΟΓΕΙΑ των ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ και ειδικά των ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ επιτρέπεται να διδάσκονται παιδιά;;;;Εαν έχουν οικοδομική άδεια και εαν υπάρχει ή όχι πυρασφάλεια και να μας απαντήσεις:

Είναι Νόμιμο ή Παράνομο ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ;;;;;;;;;;;;

Συχνά-πυκνά ζητάς την παρέμβαση της Κυρίας Εισαγγελέως και των αρχών, για να δούμε τώρα, θα τη ζητήσεις και γι΄αυτήν την υπόθεση;;;

Αν δεν τα βγάλεις πέρα συμβουλέψου τους εκπαιδευτικούς απο τον περίγυρο σου που γνωρίζουν απο μαθήματα και Παιδεία.

Αν δεν τα καταφέρεις εσύ θα αναθέσω εγώ το θέμα σε αληθινό Δημοσιογράφο.


Στο Επανιδείν...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ