eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

''ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ/ΕΠΑΓΓ. ΔΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΕΤ ''ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ'' ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ''

''ΣΕ ΛΙΓΟ...''



Σε λίγο ο αρθρογράφος και μέλος του Εικονοσκοπίου Γιώργος Καλλιάνος θα μιλήσει Ζωντανά στη ΝΕΤ απο το στούντιο της εκπομπής ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ  για τον καταδυτικό τουρισμό, για τις άγνωστες ομορφιές του Βυθού της Ελλάδας και της Ερμιονίδας ειδικότερα ως Δάσκαλος καταδύσεων, εν όψει ενός πολύ σημαντικού συνεδρίου που πραγματοποιείται  σήμερα στην Αθήνα κι έχουν εκδηλώσει πολλοι ευρωπαίοι εκπαιδευτές και λάτρες του Βυθού ενδιαφέρον και θα συμμετέχουν σε αυτό.

Στο συνέδριο την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφ. Πολιτισμού και τουρισμού κ. Νικητιάδης 

 
Περισσότερα Νέα......
....... θα μας τα μεταφέρει γράφοντας τα στο Εικονοσκόπιο στο τέλος του συνεδρίου με ενδιαφέροντα στοιχεία ο Γιώργος.
george kallianos


Πρωτοπορεί η Ερμιονίδα στο χώρο των καταδύσεων και του καταδυτικού τουρισμού με την ενεργή παρουσία αλλά και την προσπάθεια του Γιώργου και ημών ν΄ αναπτυχθεί και να διαδοθεί σ΄ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ο καταδυτικός τουρισμός.

Τέλος ευελπιστούμε να μπορέσουμε να κερδίσουμε στην Ερμιονίδα και στον πανέμορφο βυθό της τουρίστες απ΄όλη την Ευρώπη που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα με παράλληλη ή κύρια ενασχόληση τους τις καταδύσεις και την εξερεύνηση του Ελληνικού βυθού. 

ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ   


eikonoskopionews