eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

''Μήνυμα του Γιάννη Ανδριανού για τις εκλογές.''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών, εκείνων που ψήφισαν και εκείνων που επέλεξαν την αποχή, ανεξάρτητα από ιδεολογικές αφετηρίες και κομματικές προτιμήσεις, απαιτούν στροφή στην ανάπτυξη, την απασχόληση, στην ουσιαστική ενίσχυση των αδυνάμων. Η Κυβέρνηση δεν έχει καμία πρόφαση – αλλά και η Ελλάδα δεν έχει κανένα περιθώριο – αυτό το μήνυμα να μη ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη.


Παράλληλα, οι πολίτες ζητούν από όλες τις πολιτικές δυνάμεις ανεξαιρέτως ακόμα περισσότερη υπευθυνότητα, ακόμα περισσότερη δέσμευση, ακόμα περισσότερη αποτελεσματικότητα στην αντιπροσώπευσή τους και στο δύσκολο αγώνα ενάντια στην κρίση και τις συνέπειές της.


Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, της πρώτης και της δεύτερης Κυριακής, είναι για τη Νέα Δημοκρατία ένα σημαντικό βήμα μπροστά σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Είναι μια ισχυρή βάση για να γίνει η παράταξή μας ξανά πλειοψηφική δύναμη στην κοινωνία και το Κοινοβούλιο. Η ευθύνη όλων μας να συνεχίσουμε την προσπάθεια ακόμα πιο εντατικά, χτίζοντας πάνω στα θετικά και διορθώνοντας ό,τι πρέπει να διορθωθεί, είναι μεγάλη.


Στην περιφέρεια της Πελοποννήσου, ο Δημήτρης Δράκος έδωσε έναν έντιμο αγώνα. Η κρίση των πολιτών είναι απολύτως σεβαστή. Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης έχει μπροστά του ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο. Έχει να αντιμετωπίσει τα ήδη υπαρκτά προβλήματα, αλλά και όσα θα φέρει αφ’ ενός η κρίση και αφ’ ετέρου η πρόχειρη εφαρμογή του Καλλικράτη από την Κυβέρνηση. Σ’ αυτό τον στόχο πρέπει να έχει την στήριξη των Πελοποννησίων, ανεξαρτήτως του τι ψήφισε ο καθένας, καθώς τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Χρειάζονται συστράτευση, συνένωση δυνάμεων, εποικοδομητική κριτική. Όλοι οφείλουμε να ανταποκριθούμε, ο καθένας από τη θέση του, στις επιτακτικές ανάγκες της κρίσιμης αυτής συγκυρίας.


Στο νομό μας, την Αργολίδα, οι τέσσερις νεοεκλεγέντες δήμαρχοι των καλλικρατικών Δήμων, Τάκης Αναγνωσταράς, Δημήτρης Καμπόσος, Δημήτρης Καμιζής και Κώστας Γκάτζιος, έχουν ομοίως δύσκολο έργο μπροστά τους. Ανεξάρτητα από το τι ψήφισε ο καθένας μας, οφείλουμε τώρα να ενωθούμε μπροστά στα σημαντικά. Να οικοδομήσουμε ενωμένοι το μέλλον που οραματιζόμαστε και αξίζουμε, ενάντια στις υπαρκτές, τεράστιες δυσκολίες.


Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εξελέγησαν στην Περιφέρεια και στους Δήμους, καλή δουλειά και καλή δύναμη. Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους υποψηφίους ανεξαρτήτως αποτελέσματος, που έδωσαν τη μάχη της ενεργής συμμετοχής».