eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

''Ετήσιο Πρωτάθλημα Βόλλεϊ Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στο ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''

 ''Πρωταθλήτρια η Αστυνομία κέρδισε στον Τελικό το Λιμενικό με 3-0 
Την Τρίτη θέση πήρε η Αεροπορία''
 
Με πρωταθλήτρια την ομάδα της Αστυνομίας ολοκληρώθηκε χθες (Κυριακή) το βράδυ στο κλειστό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου Αττικής το ετήσιο πρωτάθλημα βόλλεϋ γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διοργάνωσε το Λιμενικό Σώμα σε συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και την εποπτεία του ΑΣΑΕΔ (Ανωτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων).


Η ομάδα της Αστυνομίας μετά από συγκλονιστικό αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον στους πολυάριθμους φίλους του αθλήματος κέρδισε την πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα του Λιμενικού Σώματος με 3-0 σετ (25-15, 25-15 και 25-16).


Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Αεροπορία που νίκησε με 3-1 σετ τον Στρατό Ξηράς (23-25, 25-13, 25-17, 25-16)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Επιθεωρητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Παπαγεωργίου, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και Διευθυντής ΑΣΑΕΔ Υποπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Αθανασίου, εκπρόσωπος Λιμενικού Σώματος πλοίαρχος Πανάκος Νικόλαος, εκπρόσωποι των Γενικών Επιτελείων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Φώτης Μαγουλάς, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Στουραϊτης Ιωάννης και αρκετοί φιλοι του αθλήματος που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών που αγωνίσθηκαν.






Διευθυντής ΑΣΑΕΔ Υποπτέραχος Αθανασίου Γεώργιος : Άλλη μία εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, το επίπεδο των αθλητριών που πήραν μέρος ήταν πάρα πολύ υψηλό και πιστεύουμε ότι στο μέλλον παρά τις οικονομικές δυσκολίες ο στρατιωτικός αθλητισμός θα δίνει το καλό παράδειγμα με τις επιδόσεις του.






Θανέλας (Προπονητής Λιμενικού) : Ήταν μία διοργάνωση υψηλών προφιαγραφών με πολύ καλή οργάνωση από το Λιμενικο Σώμα και το ΑΣΑΕΔ, η ομάδα ήταν βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα χρόνια και παρά τις απουσίες (Βάσω Καραντάσιου) καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό που ήταν ο στόχος μας.





Αβραμίδης (Προπονητής Αστυνομίας): ευχαριστούμε τον απερχόμενο προποινητή κ. Σωτήρχο και καλούμαστε να συνεχίσουμε το έργο του, καθώς εκείνος ήταν που έφτιαξε την ομάδα δυνατή. Πιστεύουμε ότι η επιτυχία ήρθε αφού είχαμε πολύ καλή ισοροπία σε όλες τις θέσεις, οι αθλήτριες μας αξίζουν συγχαρητήρια για την σκληρή και επιτυχημένη δουλειά που πραγματοπ[οιήσαμε όλοι μαζί στην αστυνομία.




Φάκας (Προπονητής Αεροπορίας): Κατακτήσαμε την τρίτη θέση έχοντας μια νεανική ομάδα και αυτό μας δίνει ελπίδες για καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.