eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΑΝΔΡΙΑΝΟ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ναύπλιο, Μ.Τρίτη 30 Μαρτίου 2010





Σε απάντηση της νέας Ερώτησης που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός σχετικά με την πορεία υλοποίησης του αρδευτικού έργου του Αναβάλου, η αρμόδια Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Αικ. Μπατζελή απέστειλε την εξής γραπτή απάντηση:




«Για την ολοκλήρωση του αρδευτικού έργου Ανάβαλου Ν. Αργολίδας, έχουν γίνει οι ακόλουθες ενέργειες:

α. Στις 20.10.2009 κατατέθηκαν οι προσφορές για τις δύο προκηρυχθείσες μελέτες i) «Μελέτη έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Ανάβαλου στους Δήμους Ασκληπειού και Επιδαύρου Ν. Αργολίδας» και ii) «Μελέτη έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Ανάβαλου στο Δήμο Ερμιονίδας Ν. Αργολίδας». Έχει συγκροτηθεί...
.... Επιτροπή διενέργειας του Διαγωνισμού.

β. Προεγκρίθηκε η δημοπράτηση των έργων i) «Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα Ανάβαλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φιχτιά, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μίδεας Ν. Αργολίδας», προϋπολογισμού 17,5 εκ. €, με χρόνο κατασκευής 30 μήνες και ii) «Βελτιώσεις υφιστάμενων δικτύων Ανάβαλου Ν. Αργολίδας», προϋπολογισμού 2,3 εκ. € και με χρόνο κατασκευής 18 μήνες. Θα ακολουθήσει η δημοπράτηση των έργων.»


Σχετικά με την ως άνω απάντηση της Υπουργού, ο κ. Ανδριανός υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά κάθε βήμα της πορείας υλοποίησης αυτού του έργου πνοής για την Αργολίδα ώστε να ολοκληρωθεί χωρίς εκπτώσεις και εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων, όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί και δρομολογηθεί από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας.