eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΦΑΚΕΛΟΣ¨:ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Σας το είχαμε υποσχεθεί και το κάναμε πράξη!Η οικογενεια καλλιάνου αξίζει αυτό το αφιέρωμα γιατί κάνουν σοβαρή δουλειά στο καταδυτικό κεντρο αλλά και στην ανάπτυξη του τουρισμού στην πόλη μας!

Καταδυτικο Κεντρο Ερμιονης
Το καταδυτικό κέντρο ιδρύθηκε το 1990 στην μικρή νήσο Κάπαρη ένα νησάκι έκτασης 8 στρεμμάτων που βρίσκεται σε απόσταση δύο μιλίων από την πόλη της Ερμιόνης. Από τότε μέχρι και τις μέρες μας λειτούργει με γνώμονα την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πελατών του. Με 20 χρόνια λειτουργίας είναι ένα από τα παλαιοτέρα καταδυτικά κέντρα που λειτουργούν στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα αλλά και το μοναδικό καταδυτικό κέντρο παγκοσμίως που εδρεύει σε ιδιωτικό νησί . Με μηδενική καταγραφή ατυχήματος σε αυτην την σχολή μπορείτε να αισθάνεστε αλλά και να είστε ασφαλείς!!! Το καταδυτικό νησί ονομάζεται Κάπαρη από την γνώστη σε όλους μας κάπαρη που χρησιμοποιείται ευρέως στην ελληνική κουζίνα.!

Ο Δημήτρης Καλλιάνος είναι ο διευθυντης και ιδιοκτήτης του καταδυτικού κέντρου . Με εμπειρία πλέον των 40 χρόνων στις καταδύσεις μπορεί να παρέχει σιγουριά στις καταδυτικές εξορμήσεις που διοργανώνει το καταδυτικό κέντρο αλλά και ένα χαμόγελο κάθε φορά που θα χρειαστείτε την οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από την κατάδυση και όχι μόνο!
το βιογραφικό του στις καταδυσεις περιλαμβανει τα εξης διπλωματα:
padi msdt
medic first aid instructor
padi specialitys instructor
greek diving federetion 3star instructor
cmass federetion 3 star instructor

Ο Γιώργος Καλλιάνος είναι εκπαιδευτής και manager του καταδυτικού κέντρου. Οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε είναι αυτός που με χαρά θα σας εξυπηρετήσει πριν αλλά και κατά την διάρκεια παραμονής σας στο καταδυτικό νησακι . Με εμπειρία πλέον των 20 χρόνων στην κατάδυση σας προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις του καθ' ολη την διάρκεια τον καταδυτικών σας εξορμήσεων στο καταδυτικό νησί!
βιογραφικό:

padi instructor
medic first instructor
padi speciality instructor
greek diving federetion 2 star instructor
cmass federetion 1 star instructor
Πώς να το επισκεφτειτε

Το καταδυτικό νησί απέχει μόλις 175 χλμ από την Αθήνα. Βρίσκεται στην νοτιανατολική πλευρά της Πελοποννήσου και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο πόδι της. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την και γραφικη πόλη της Ερμιόνης. Ακόμα σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται το Πόρτο Χέλι , οι πανέμορφες Σπέτσες και η κοσμοπολιτική Ύδρα. Επίσης σε απόσταση μόλις 55χλμ και 95χλμ οδικώς βρίσκεται η αρχαία Επίδαυρος με το περίφημο αρχαίο θέατρο της αλλά και το Ναύπλιο με της αρχαίες Μυκήνες.

Η Ερμιόνη είναι μια περιοχή με ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές. Θα βρείτε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, που απευθύνονται σε κάθε οικονομική απαίτηση. Στον τομέα της διασκέδασης οι επιλογές ικανοποιούν όλα τα γούστα.