eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Ανάργυρος Λεμπέσης:''Υπάρχει άνθρωπος που θα πάρει στα σοβαρά αυτόν τον παθιασμένο, τον τοπικό “παράκτιο παραγαδιάρη” ψαρά;''

Ανάργυρος Λεμπέσης:

''ΥΠΟΜΟΝΗ Μάκη, μέχρι τον Ιούνιο(όπως πρόσφατα εσύ δημοσίευσες το κλητήριο θεσπίσμα και το κατηγορητήριό που σε βαρύνει).''


 Αγαπητοί Συνδημότες,

υπάρχει άνθρωπος που θα πάρει στα σοβαρά αυτόν τον παθιασμένο, τον τοπικό “παράκτιο παραγαδιάρη” ψαρά;

Όταν από τη μια αναφέρεται σε δήθεν απάτες για την ανέγερση του Μύλου Κρόθι, περιουσία του Δήμου Ερμιόνης και από την άλλη να δημοσιεύει την Εισαγγελική Διάταξη που απορρίπτει την έγκλησή του και με δικαιώνει περίτρανα, εμένα ως Δήμαρχο και το Δημοτικό μου συμβούλιο.

Βλέπε Εισαγγελική Διάταξη:





Σε αυτά τα μπερδέματα, ένα έχω να του πω του Μάκη.

Να κάνει λίγη υπομονή, γιατί όλα αυτά για δήθεν απάτες στην περιουσία του Δήμου Ερμιόνης, θα λυθούν στην αίθουσα του δικαστηρίου, που θα κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Ανάπλι να στηρίξει αυτές τις συκοφαντίες για δήθεν απάτες στη περιουσία του Δήμου αλλά και για το πρόσωπο του Δημάρχου Λεμπέση. 


Πρέπει να καταλάβεις εσύ κι ο περίγυρός σου που μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού , ότι σ΄αυτές τις υποθέσεις ΜΟΝΟ το δικαστήριο τις ξεκαθαρίζει και δίνει τις λύσεις.

ΥΠΟΜΟΝΗ Μάκη, μέχρι τον Ιούνιο(όπως πρόσφατα εσύ δημοσίευσες το κλητήριο θεσπίσμα και το κατηγορητήριό που σε βαρύνει).

Εγώ όμως, θα σταθώ στην προβολή που έχει αναλάβει αυτό το γούρι μου, βάζοντας πρώτη μούρη στην λεζάντα του μπλογκ του την υποψήφια βουλευτίνα Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα αναδημοσιεύσω από το σεντούκι του εικονοσκοπίου δημοσίευμα της Τρίτης 2 Απριλίου 2019 με τίτλο «Ανάργυρος Λεμπέσης: Η κιβδηλεία, η αναξιοπιστία και η διπροσωπία σε όλο της το μεγαλείο» ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.

Αγαπητοί Συνδημότες να μου το θυμηθείτε, αυτό το γούρι που έχει αναλάβει για δεύτερη φορά την προβολή της υποψήφιας βουλευτίνας Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, θα της δώσει πάλι ματοκυάλια για να βλέπει την Βουλή των Ελλήνων από μακριά.

Εις στο επανιδείν…


Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 

του τέως Δήμου Ερμιόνης