eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Τάκης Παπαϊωάννου - Υποψήφιος Βουλευτής Σύριζα Αργολίδας : Η Αργολίδα πρωταγωνίστρια στο σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα.

Τάκης Παπαϊωάννου - Υποψήφιος Βουλευτής Σύριζα Αργολίδας:
Η Αργολίδα πρωταγωνίστρια στο σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα.
 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τίμησε για δεύτερη φορά μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο το νομό μας. Μετά την επίσκεψή του στην Αγία Τριάδα τον Φεβρουάριο του '22, όπου είχε συνομιλήσει με αγρότες της περιοχής μας για τα δυσβάσταχτα κόστη της αγροτικής παραγωγής, χθες ήρθε ξανά για να ακούσει τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου. 

Η υποδοχή που του επεφύλαξε ο λαός της Αργολίδας ήταν παραπάνω από θερμή. Χθες ο νομός μας έστειλε μήνυμα πολιτικής αλλαγής. 

Συνομιλήσαμε με τους εμπόρους της πόλης μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την εντεινόμενη ακρίβεια. 

Τη μείωση της αγοραστικής κίνησης που έχει εντείνει και η οικονομική κατάρρευση του αγροτικού κόσμου ο οποίος παραδοσιακά στην περιοχή μας στηρίζει την μικρομεσαία επιχείρηση και τις βιοτεχνίες. 

Τους υψηλούς λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Τον αποκλεισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης.

Τα κλειστά καταστήματα. 

Ο Αλέξης Τσίπρας όμως γνωρίζει πολύ καλά πως στο νομό Αργολίδας δραστηριοποιούνται και βιοτεχνίες με παγκόσμια αναγνώριση. Αυτή η υγιής επιχειρηματικότητα που βρίσκεται στο ιστορικό DNA της περιοχής μας, όχι μόνο στηρίζει τη χώρα, αλλά λειτουργεί ακόμη και ανταγωνιστικά απέναντι σε χώρες με βαριά βιομηχανία, αν στηριχτεί με τα απαραίτητα χρηματοδοτικά εργαλεία και έργα υποδομής θα αποτελέσει την ατμομηχανή για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας.

Με αυτά τα εργαλεία θέλουμε να χτίσουμε τη χώρα σε γερά θεμέλια. Με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην κυβέρνηση και την Αργολίδα πρωταγωνίστρια.