eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 2 Απριλίου 2019

''Ανάργυρος Λεμπέσης: Η κιβδηλεία, η αναξιοπιστία και η διπροσωπία σε όλο τους το μεγαλείο!!!!''

<<Δημοσιεύω την 128/1996 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης, έτσι ώστε να καταλάβει ο κάθε Ερμιονίτης και η κάθε Ερμιονίτισσα, την κιβδηλεία, την αναξιοπιστία και την διπλοπροσωπία(όπως μ΄αρέσει εμένα να την λέω αυτή τη λέξη), του ατόμου...>>


Αγαπητοί συνδημότες, δεν είχα ασχοληθεί με τα γραφόμενα του αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου, διαχειριστή του μπλογκ “Ερμιονίδα μας αρέσει δε μας αρέσει”, διότι δεν θέλω προς το παρόν να τον ξανακεράσω λουκουμάδες στα έδρανα του Αναπλιού.

Είναι νωπός ο πόνος του, απο τις καταθέσεις που έβαζε στο λογαριασμό μου, για τις χυδαίες του αναρτήσεις και παραπληροφορήσεις...

Δεν μπορώ όμως να αφήσω αναπάντητη την ανάρτηση της κ. Παρασκευής Σκούρτη στο facebook της:


 
Δεν μπορώ να μην σας αποκαλύψω την διπλοπροσωπία(όπως μ΄αρέσει να το λέω), να απαντάει αυτή με δύο πρόσωπα και να δημοσιοποιεί στο προφίλ της άρθρο για Απάτες στο Μύλο Κρόθι.

Δηλαδή αγαπητοί συνδημότες, η Παρασκευή Σκούρτη του Δημητρίου απαντάει για ΑΠΑΤΕΣ στην Παρασκευή Μαυρομιχάλη του Δημητρίου, όταν πρόκειται για το ίδιο ακριβώς πρόσωπο.

Όπως γνωρίζετε, ο Δήμαρχος εκτελεί πάντα τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, και έτσι έπραξα για την αναστήλωση αυτού του κοσμήματος, του Μύλου στο Κρόθι.

Ο Προϋπολογισμός του έργου τότε ανερχόταν στις 26.700.000 δρχ. χωρίς ΦΠΑ, όπως αναγράφεται στην 128/1996 ΑΔΣ του Δήμου Ερμιόνης.

Αυτή λοιπόν σήμερα στην ανάρτησή στο προφίλ της, μας αποκαλύπτει κατα λέξη ότι “Έτσι στήθηκε η απάτη της δήθεν αναστήλωσης του μύλου στο Κρόθι Ερμιόνης…”.

Η Πρόεδρος λοιπόν του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης, που εισηγήθηκε και ψήφισε πρώτη απ΄όλους τότε την Αναστήλωση του Μύλου, είναι η Παρασκευή Μαυρομιχάλη του Δημητρίου, δηλαδή η πρωτεργάτης της απάτης, όπως μας την περιγράφει σήμερα στην ανάρτησή της, η Παρασκευή Σκούρτη του Δημητρίου.

Δηλαδή αγαπητοί συνδημότες, το ίδιο πρόσωπο με δυο ονόματα!!!!

Αυτή λοιπόν η τότε Πρόεδρος, η Παρασκευή Μαυρομιχάλη του Δημητρίου, προέτρεψε το Δημοτικό Συμβούλιο να αποδεχθεί το ποσό από το ΥΠΕΧΩΔΕ, να εγκρίνει την τεχνική μελέτη του έργου και τον προϋπολογισμό του έργου.

Και όλα αυτά ο ψαροblogger να τα αποκρύπτει, να παραπληροφορεί, να μπερδεύει,να μπερδεύεται και να επιβεβαιώνει κάθημερινά αυτό που του έχω πεί εδώ και χρόνια :

ΨΑΡΑΣ                    ΝΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΟΧΙ

Εγώ δημοσιεύω την 128/1996 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης, έτσι ώστε να καταλάβει ο κάθε Ερμιονίτης και η κάθε Ερμιονίτισσα, την κιβδηλεία, την αναξιοπιστία και την διπλοπροσωπία(όπως μ΄αρέσει εμένα να την λέω αυτή τη λέξη), του ατόμου...

Κι’ όμως, ίσως αυτή η κυρία, η Παρασκευή Σκούρτη του Δημητρίου, που καταγγέλλει για απάτη, κατά τα γραφόμενά της, την τότε Πρόεδρο του Δ.Σ. Ερμιόνης Παρασκευή Μαυρομιχάλη του Δημητρίου, δηλαδή τον ίδιο της τον εαυτό, να έχει το θράσος σήμερα, να ζητήσει ξανά την ψήφο των Ερμιονιτών.


Βλέπε απόφαση 128/1996 του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης:










Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης