eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ο Φάνης Στεφανόπουλος σταθερή αξία στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη



Ο Φάνης Στεφανόπουλος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.
 Γεννήθηκε στο Άργος το 1953 και κατάγεται από την Σκοτεινή και το Βοθύκι Τραχειάς.
Είναι παντρεμένος με την κτηνίατρο Γεωργία Καραμπέτσου με καταγωγή από την Δήμαινα (Δήμος Επιδαύρου), και έχει ένα γιο τον Γιώργο.

Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός κάτοχος πτυχίων MSE & ASH. Εργάστηκε ως καθηγητής στο Τεχνικό Λύκειο Άργους, εργάστηκα ως τεχνικός αυτοματισμών στη βιομηχανία, τεχνικός οπτικοακουστικών μέσων, τεχνικός ιατρικών συσκευών, και σήμερα διατηρεί επιχείρηση στο Άργος με ορθοπεδικά είδη και ιατρικά μηχανήματα.
• Από τον Ιούνιο του 2017, έχει οριστεί εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Απασχόλησης και Αλληλεγγύης χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου.
• Έχει διατελέσει Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου στα θέματα Υγείας, Παιδείας και Απασχόλησης.

Ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του τόνισε: «Για μια ακόμα φορά ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ και της παράταξης που συνδιαμορφώσαμε το 2010, την ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας. Με μοναδικό όπλο την διαδρομή μου, θέτω στην κρίση σας την πορεία μου και ζητώ την εμπιστοσύνη σας. Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω να μην σας απογοητεύσω.»