eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 23 Απριλίου 2019

''Απόστολος Λαδάς: Μία μεγάλη επιτυχία του Δήμου μας στην προώθηση του τουρισμού της Ερμιονίδας μας!''



Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Σουηδικό survivor "Eternal Glory" που γυρίστηκε σε ολόκληρη την Ερμιονίδα και την  διαφήμισε επί δυόμισι μήνες στην Σουηδική Κρατική τηλεόραση με ακροαματικότητα πάνω από 65%, καθώς και στις τηλεοράσεις των υπολοίπων Σκανδιναβικών Χωρών, 
οι Σουηδοί Παραγωγοί, μετά από παρότρυνσή μας και από συνεννοήσεις και συναντήσεις στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού που συμμετείχε ο Δήμος μας, αποφάσισαν να κάνουν στην Ερμιονίδα τα γυρίσματα ενός reality αυτή την φορά. 
Η παραγωγή θα γίνει από την μεγαλύτερη Εταιρεία Παραγωγής Ταινιών της Σκανδιναβίας και θα προβληθεί όχι μόνο στην Σουηδία και στις υπόλοιπες Σκανδιναβικές Χώρες, αλλά και σε τουλάχιστον άλλες 10 Ευρωπαϊκές Χώρες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να το προβάλλουν. Οι προηγούμενες παραγωγές της εν λόγω Εταιρείας πραγματοποιήθηκαν στην Ίμπιζα της Ισπανίας και στον εξωτικό Άγιο Μαυρίκιο, έτσι μπορεί να αντιληφθεί κανείς την σπουδαιότητα, προβολή και αίγλη που θα προσδώσει στην περιοχή μας η διεξαγωγή των γυρισμάτων.
Και αυτή την φορά εγώ, μαζί με τον Πρόεδρο του Πορτοχελίου κύριο Μανώλη Τριγκάκη, με την συνδρομή και υποστήριξη του Δημάρχου μας κυρίου Δημήτρη Σφυρή, θα βοηθήσουμε να γίνουν τα γυρίσματα στα ομορφότερα σημεία της περιοχής μας, ώστε μέσω της εκπομπής αυτής, να προβληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα, ο τόπος μας! Δεδομένης της εμβέλειας της εκπομπής, η περιοχή μας θα έχει μια τεράστια προβολή, και για πολύ χρόνο, στις χώρες που θα παιχτεί το reality. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής αυτής έρχεται η Τηλεόραση της Δανίας για να γυρίσει ένα άλλο reality, το οποίο θα προβληθεί με παρόμοιο τρόπο με το Σουηδικό.Τα γυρίσματα και για τις δύο παραγωγές ξεκινούν τέλος Απριλίου και θα ολοκληρωθούν μέσα Ιουλίου. Η εξωστρέφεια του Δήμου μας στα θέματα του Τουρισμού, έχει ουσιαστικά αποτελέσματα στην προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος με ελάχιστο, έως μηδενικό κόστος για τον Δήμο μας, αλλά με συνεχή προσωπική προσπάθεια και προσφορά των ανθρώπων της Τουριστικής Επιτροπής μας!