eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ:''Εντυπωσιακή συγκέντρωση της ΠΡΟΣΥΕΡ...''

Τάσος Λάμπρου:
* "Ζητώ να στηρίξετε το πολυσυλλεκτικό, υπερκομματικό και πατριωτικό ψηφοδέλτιο μας"


* "Ζητώ με την συμπαράσταση σας και τον αγώνα σας, να μας οδηγήσετε στη μεγάλη νίκη των Δημοτικών Εκλογών της 26ης Μαΐου" "





ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: EIKONOSKOPIO NEWS & SPORT-ERMIONIDA

"Προχωράμε μπροστά και γυρίζουμε σελίδα. Όλοι μαζί για την δικιά μας Ερμιονίδα. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου".

Έκλεισε την ομιλία του με αυτά τα λόγια και εκατοντάδες Δημότες που γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Γ.Ε.Λ. Κρανιδίου, σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους τον χειροκρότησαν θερμά και του έδωσαν...άτυπη "ψήφο εμπιστοσύνης" με φόντο τις κάλπες των Δημοτικών Εκλογών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας και επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. κ. Τάσος Λάμπρου, περί ου ο λόγος, σε μια στιβαρή και πολιτικά συγκροτημένη ομιλία του, το απόγευμα της Κυριακής 20 Απριλίου, έδειξε έτοιμος να ανταποκριθεί στην "πρόκληση" της κάλπης και στις απαιτήσεις που έχουν τόσο από τον ίδιο όσο και από τους συνεργάτες του οι δημότες.

Ευθύς, άμεσος και σίγουρος για την κατεύθυνση στην οποία θα οδηγήσει την Ερμιονίδα στην επόμενη μέρα, ο κ. Λάμπρου, έκανε αναδρομή στην ίδρυση της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας και τόνισε ότι η παράταξη στην οποία ο ίδιος είναι επικεφαλής, παρέμεινε σταθερά προσηλωμένη στις ιδρυτικές αρχές της.

Παράλληλα έκανε αναφορά στην πορεία της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. κατά την διάρκεια της τελευταίας πενταετίας, εκφράζοντας την την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση της παράταξής του στα θεσμικά της καθήκοντα:

"Ασκήσαμε υπεύθυνη, δημιουργική και γόνιμη κριτική στα πεπραγμένα της παρούσας Δημοτικής Αρχής, με μοναδικό στόχο το καλό του τόπου μας" είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Λάμπρου, άσκησε δριμύτατη κριτική στην Δημοτική Αρχή και στον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Σφυρή.

"Σήμερα, έναν μήνα περίπου πριν τις εκλογές, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Σφυρής, προσπαθεί με συνεχείς αναρτήσεις του στο διαδίκτυο να μας πείσει ότι επιτελεί έργα. Πρόκειται για ανύπαρκτα έργα της τελευταίας στιγμής " είπε και πρόσθεσε:

"Προσπαθεί να δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα για να καλύψει την ανικανότητά του και την ανυπαρξία έργου. ο κ. Σφυρής δεν μπορεί να σας πει την αλήθεια, έστω για μια φορά".

Ακόμη ο κ. Λάμπρου απάντησε στις κατηγορίες για την Αντιπολιτευτική τακτική που ασκεί και τόνισε ότι μέσα από τα Δημοτικά Συμβούλια αλλά και μέσα από τις παρεμβάσεις του στην περιφέρεια και στην Κεντρική Διοίκηση, ήταν παρόν ως επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης:

"Όποτε χρειάστηκε, βάλαμε πλάτη και ψηφίσαμε κρίσιμες αποφάσεις, όπως για παράδειγμα στο θέμα της προσωρινής διαχείρισης των απορριμάτων."

"Και με συνεχή δελτία τύπου, ενημερώναμε τους Δημότες της Ερμιονίδας για κάθε μας ενέργεια" σημείωσε.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας και...
... επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. κ. Τάσος Λάμπρου, εστίασε στους βασικούς άξονες του προγράμματος του και υποστήριξε ότι η παράταξη του εκτός από σχέδιο και και συγκεκριμένες δεσμεύσεις έχει και τα κατάλληλα στελέχη προκειμένου να φέρουν εις πέρας το σχέδιο τους για τον Δήμο Ερμιονίδας

"Διαθέτουμε ένα ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, αποτελούμενο από άξια, ικανά, τίμια και ηθικά πρόσωπα απ΄όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους και απ΄όλες τις ηλικιακές ομάδες, πέρα από κομματικά στεγανά".

Είπε και στη συνέχεια παρουσίασε τους τριάντα πρώτους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους με τους οποίους θα πορευτεί στον εκλογικό "μαραθώνιο" της 26ης Μαΐου.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟ. ΣΥ. ΕΡ. :

1. Αντωνίου Μανώλης (Μάνος), Ηθοποιός - Σκηνοθέτης 2. Αντωνόπουλος Αντώνιος, Δρ Τοπογράφος Μηχανικός 3. Ασπρούλης Ηλίας, Ηλεκτρολόγος 4. Βουτσαδάκη - Μονά Τέτα, Ελ. Επαγγελματίας 5. Γκάτσος Βασίλειος, Χημικός 6. Γκιώνης Ιωάννης, Δικηγόρος 7. Γκερζελή – Αποστόλου Γεωργία Σύλβια, Ιδ. Υπάλληλος 8. Γούτος Άκης (Λάζαρος), Οικονομολόγος 9. Δαγρές Γεώργιος, Ειδικός Παιδοχειρούργος, 10. Δαγρές Ιωάννης, Πολιτικός Μηχανικός 11. Δορμπάρης Παναγιώτης, Ελ. Επαγγελματίας 12. Ελένης Δημήτριος, Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ 13. Ζαχαρόπουλος Κωνσταντίνος, Αγρότης 14. Ηλιού Ευαγγελία, Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης 15. Θηβαίου – Γκιούσου Παρασκευή (Βιβή), Οικιακά 16. Καραΐσκος Χρήστος, Δικηγόρος 17. Κουμαρά Παντελίνα (Λίνα), Λογίστρια - Φοροτεχνικός 18. Λούμη – Γιαννικοπούλου Αγγελική, Ελ. Επαγγελματίας 19. Μίζης Δημήτριος, Υπάλληλος ΔΕΗ 20. Μουρμούρη - Σκαλτσά Αργυρώ, Στέλεχος Επιχειρήσεων 21. Μπίας Σάββας, Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος – Ασφαλιστής 22. Μπίρκου – Σοφικίτη Αθηνά, Στέλεχος Επιχειρήσεων 23. Μπουρίκας Γεώργιος, Δικ. Επιμελητής 24. Παππά Δήμητρα, Οικιακά 25. Παριανού Κατερίνα, Κομμώτρια 26. Τουτουντζή – Καμπούρη Δήμητρα, Συνταξιούχος Υπάλληλος ΙΚΑ 27. Τσατσαρός Παναγιώτης, Ελαιοχρωματιστής 28. Τσοκανάς Αθανάσιος (Σάκης), Ιδ. Υπάλληλος 29. Φλωρής Κώστας, Ελ. Επαγγελματίας – Σύμβουλος Επιχειρήσεων 30. Φλωρής Μανώλης, Ελ. Επαγγελματίας

Εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων, ο κ. Λάμπρου ο κ. Λάμπρου, έπειτα από την παρουσίαση των συνεργατών του, κάλεσε τους Δημότες της Ερμιονίδας να σταθούν στο πλευρό της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. και χαρακτήρισε τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως εξαιρετικά κρίσιμες:

"Θα καθορίσουν αν θα μείνουμε ή όχι στην σημερινή περίοδο στασιμότητας, απραξίας και οικονομικής εγκατάλειψης.Η ανάπτυξη και η πορεία προς τα εμπρός του Δήμου μας, είναι το διακύβευμα των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών ."

Παράλληλα δεσμεύτηκε ότι με την εμπειρία που έχει αποκτήσει από την πολιτική του διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, θα είναι Δήμαρχος για όλους τους Δημότες:

"Η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται συνεννόηση, συνεργασία και συγκλίσεις, χρειάζεται όρεξη για δουλειά, διάθεση προσφοράς και εμπειρία χωρίς αποκλεισμούς ή κομματικές αναφορές και στεγανά" είπε και έκλεισε την ομιλία του με την περίφημη φράση του Νίκου Καζαντζάκη:

"Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν ιδέες, κι΄αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει".

Γιατί και η πολιτική έχει τους συμβουλισμούς της....