eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Ανάργυρος Λεμπέσης: Ο κύριος Μάκης δημοσιεύει το κατηγορητήριο του κι απ΄την άλλη συμβουλεύει άλλους για να προσφύγουν στην κυρία Εισαγγελέα...

Αγαπητοί συνδημότες,

Ποιός μπορεί να διανοηθεί αυτά τα γραφόμενα αυτού του παλιού μου συμμαθητή , και ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ δημοσιογράφου, Μάκη.

Από τη μία να παραπέμπει τον κύριο Τάσο Λάμπρου να προσφύγει στον κύριο εισαγγελέα γιατί μονον ο κύριος εισαγγελέας μπορεί να καθαρίσει το νοσηρό τοπίο,

Βλέπε πινακάκι.


Κι από την άλλη ο κύριος Δαμαλίτης κλαψουρίζει δημοσιεύοντας το κατηγορητήριο που η κυρία εισαγγελέας παραπέμπει κατηγορούμενο τον κύριο Σταμάτη Δαμαλίτη να δικαστεί απο το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου για τα ποινικά αδικήματα που αναφέρονται και που έπραξε(όπως αναφέρονται στο κατηγορητήριο που δημοσίευσε) αυτός εις Βάρος του τέως Δημάρχου Δήμου Ερμιόνης.

Βλέπε Δημοσίευμα με τίτλο :Ο τ. Ερμιόνης Νάργος Λ. δεν κατάφερε να με δει χειροπέδες (λόγω αυτοφώρου) κατόρθωσε να με σύρει στο Δικαστήριο - > συγχαρητήρια …

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

Δηλαδή αγαπητοί μου συνδημότες αυτός ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος θα γράφει ότι θέλει ψευδώς όπως αναφέρει το κατηγορητήριο και όλοι εμείς και άλλοι πολλοί δεν θα προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη.
Εγώ του έκανα το χατίρι και τον έστειλα στη Ελληνική δικαιόσυνη.

Γιατί η Δικαιοσύνη και μόνον αυτή θ αποφασίσει και θα κρίνει αυτή την υπόθεση , αυτές τις πράξεις του και αυτές τις αναρτήσεις του και δεν θα κρίνει αυτός και αυτοί που κρύβονται πίσω του και κρυφογελάνε κατω απ΄τα μουστάκια τους.

Υπομονή λοιπόν , όλα αυτά θα τα κρίνει το Δικαστήριο.

Υ.Γ:Γνώριζε καλά ο παλιός μου συμμαθητής, ο Μάκης, ότι το 38/2021 απαλλακτικό Βούλευμα , με ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ και αναφέρει ότι οι ζημιές του 2003 στον χειμαρρο ΡΟΡΟ έγιναν απο θεομηνία.
Και ξέρει πολύ καλά ότι οι δολιοφθορές , οι κλοπές , καταστροφές και ο ΣΤΑΒΛΙΣΜΟΣ των αλόγων μέσα στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού έγιναν επί Δημαρχίας του Φιλόσοφου, (το 2011 και ο σταβλισμός των αλόγων το 2013).
Αφού όλα αυτά καταμαρτυρούνται ΞΕΚΑΘΑΡΑ από τις μηνύσεις που υπέβαλλε κατ΄αγνώστου , ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θερμησίας κύριος Ηλίας Κατσάβελας το 2011 και 2012.

Βλέπε δημοσίευμα απο το σεντούκι του ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ:

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

του τέως Δήμου Ερμιόνης