eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Ετήσιο forum «Υγεία πάνω από όλα» στο Athens Marriott Hotel

Πραγματοποιήθηκε τo Ετήσιο forum «Υγεία πάνω από όλα» στο Athens Marriott Hotel με την HELLENIC COOPER πρωταγωνιστή στις επιχειρήσεις του Υγειονομικού κλάδου
 

Μια ανάσα από την εκπνοή του 2022 θα δημοσιεύσουμε ένα θέμα για την Υγεία που είχε Ερμιονιτικο χρώμα και ας ευχηθούμε το 2023 να είναι γεμάτο Υγεία , Αγάπη,Ειρήνη και Ελπίδα!

Τα διδάγματα από τη διαχείριση της πανδημίας, οι προκλήσεις στη μετά Covid-19 εποχή, η ακτινογραφία του νέου ΕΣΥ, οι επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα στον χώρο της υγείας και οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της έρευνας για την αντιμετώπιση διαδεδομένων παθήσεων και σοβαρών ασθενειών βρέθηκαν στην κορυφή της ατζέντας της ημερίδας που συνδιοργάνωσαν η  Next is Now και η Dome Consulting υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κορυφαίοι κυβερνητικοί και κρατικοί αξιωματούχοι, διακεκριμένοι επιστήμονες και στελέχη φορέων και επιχειρήσεων του κλάδου έδωσαν ραντεβού πριν λίγο καιρό στο Athens Marriott Hotel. Γιατί η Υγεία είναι πάνω απ ‘όλα!


Μία απ΄αυτές τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν στον χώρο της Υγείας κατά την διάρκεια της πανδημίας ήταν η HELLENIC COPPER HELLAS ιδιοκτησίας Σουλιώτη.

Οι συμπατριώτες μας απο την Ερμιονιδα διαπρέπουν με τις καινοτόμες υπηρεσίες στο χώρο της Υγείας που εισέφεραν πρώτοι στην Ελλάδα.Ευχόμαστε να συνεχίσουν να είναι πρωτοπόροι και το 2023 και να συνεχίσουν να προσφέρουν με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο της υγείας.

Στην εκδήλωση κεντρικός παρουσιαστής ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ακολούθησε ο συντονισμός από την διακεκριμένη δημοσιογράφο Μαριάννα Πυργιωτη.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν η Real group.

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ - ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ- ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΆΟΥ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ


ΑΝΝΕΤΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ Δ/ΝΤΡΙΑ HELLENIC COPPER - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΥΓΕΙΑΣ









ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ HELLENIC COPPER