eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ «ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ - ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ» ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ «ΣΕΞΙΣΜΟ » ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ

- ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
- ΟΡΥΜΑΓΔΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ «ΣΕΞΙΣΤΙΚΕΣ» ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ)


Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΒΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ «ΣΕΞΙΣΤΙΚΕΣ»  - ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 

 ΓΝΩΣΤΟΣ αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος, καταδικασμένος για χυδαίες αναρτήσεις, ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

«ΤΗΝ έπεσε στεγνά... με έκφυλα σεξιστικά σχόλια» στο facebook σε ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ και η συμπατριώτισσά μας σύμφωνα με πληροφορίες του υπέβαλε μήνυση και όπως μαθαίνουμε ο φερόμενος δράστης αναζητείται πλέον από τις αστυνομικές αρχές στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας!

Τα στόματα της τοπικής κοινωνίας της ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ήδη ανοίγουν δημόσια και καταδικάζουν αυτή τη συμπεριφορά.

Οι εξελίξεις τρέχουν , έχουν αναστατώσει όλη την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ και οι Γυναίκες της ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ είναι εξοργισμένες και με αυτά τα πρωτοφανή ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ του εν λόγω καταζητούμενου... 

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό αφορά όλους , τις οικογένειες , τα παιδιά μας και η καταδίκη του σεξισμού και της βίας των γυναικών πρέπει να είναι καθολική και δημόσια!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ...