eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Αριστείδης Μπίμπας προς Τάσο Λάμπρου: «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»

Αριστείδης Μπίμπας προς Τάσο Λάμπρου:
''...Άλλα του είπα, άλλα κατάλαβε και άλλα έγραψε, ενώ ταυτόχρονα μας είπε με έμμεσο τρόπο και ένα «μπράβο»...''


 

Μετά από δημοσίευμα του κυρίου Λάμπρου που παρουσιάζει ως επίτευγμά του την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε δημοτικούς δρόμους πλησίον του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Χριστού στο Κρανίδι οφείλω για λόγους Αρχής αλλά και Ηθικούς να παραθέσω την αληθινή πορεία των πραγμάτων. 

Ο κύριος Λάμπρου κολλημένος στο παρελθόν και με απαρχαιωμένες μεθόδους παραπληροφορεί και προσπαθεί να εντυπωσιάσει. Κάνει λόγο για παλαιοκομματικές πρακτικές, αυτός που βρισκόταν τόσα χρόνια σε επιτελικές θέσεις και γνωρίζει καλά πόσο χρόνο χρειάζεται ένα έργο για να μελετηθεί και να υλοποιηθεί. Έργα γίνονταν από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε και θα γίνονται μέχρι και την τελευταία, όχι για ψηφοθηρικούς λόγους αλλά λόγω της αγάπης που έχουμε στον τόπο μας και της ανάπτυξης που θέλουμε να του χαρίσουμε.

Στο διά ταύτα και επί του θέματος η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ είχε προγραμματίσει την ταυτόχρονη αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή που εκτελείται η ανάπλαση βάση της μελέτης που έχει εκπονήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και αυτό εύκολα μπορεί όποιος επιθυμεί να το διαπιστώσει από την σχετική αλληλογραφία.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον «φίλο» Τάσο και σε απάντηση σχετικής ερώτησής του είπα επί λέξη : 

«Στην μελέτη που δημοπρατήσαμε δεν υπάρχει αντικατάσταση δικτύου όπως στο Σουρούνι. 

Το δίκτυο στο Χριστό θα το αντικαταστήσει η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ με δικά της έξοδα». 

Αντιλαμβάνεται λοιπόν εύκολα κανείς, πως απ’ αυτά τα λόγια δεν βγάζει ένας λογικός άνθρωπος το συμπέρασμα που διατυπώνεται στην ανακοίνωση του κυρίου Λάμπρου. Άλλα του είπα, άλλα κατάλαβε και άλλα έγραψε, ενώ ταυτόχρονα μας είπε με έμμεσο τρόπο και ένα «μπράβο» . Το ορθό συμπέρασμα όμως είναι ένα : ΆΛΛΑ ΛΌΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΙΌΜΑΣΤΕ !

Εμείς κοιτάμε τον κάθε άνθρωπο στα μάτια, λέμε αλήθειες και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο του τόπου μας. Δουλεύουμε για το αύριο και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε μας προσπάθεια, σε κάθε μας κίνηση και σε κάθε μας έργο. 

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν ξεκάθαρα τον αγώνα και τον κόπο των ανθρώπων της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ .