eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Γιάννης Τσαμάδος:''Δεν επιτρέπω στον εαυτόν μου να μπώ σε δημόσιο διάλογο με πολιτικά.... αμφισβητούμενους για τόσο ευαίσθητα και σοβαρά θέματα ''

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:
'Όσο αφορά για τους ΔΗΘΕΝ πολιτικούς 
«εργατοπατέρες και εργατομητέρες» με τις Νοσηρές τους πολιτικές παρελθοντολογίες δεν θα ασχοληθώ ΚΑΘΟΛΟΥ!''


Μετά τα τελευταία θέματα συνδικαλιστικού τύπου κι ενδιαφέροντος που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα στο τμήμα καθαριότητος μεταξυ ενος υπαλλήλου και του Αντιδημάρχου έχει δημιουργηθεί μια αναστάτωση.Όλα αυτά τώρα , γιορτινές ημέρες.

Με την αφορμή αυτή ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιάννης Τσαμαδός επικοινώνησε μαζί μας και μετά απο σχετική ερώτηση, έστειλε φωτογραφικά ντοκουμέντα απο την σημερινή καθαριότητα της περιοχής που έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία τα 3 τελευταία χρόνια αλλά έστειλε κι ένα ηχηρό μήνυμα -που όπως χαρακτηριστικά μας είπε-:''σε όσους καπηλεύονται καιροσκοπικά και προφανώς ψηφοθηρικά τέτοια σοβαρά - ευαίσθητα θέματα και κρίνουν απο μακριά... χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά γεγονότα.''


''Παρακάτω ακολουθεί η δήλωση του Αντιδημάρχου Γιάννη Τσαμαδού στο ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''


''Όσο αφορά για τους ΔΗΘΕΝ πολιτικούς «εργατοπατέρες και εργατομητέρες» με τις Νοσηρές τους πολιτικές παρελθοντολογίες δεν θα ασχοληθώ ΚΑΘΟΛΟΥ! 

Δεν επιτρέπω στον εαυτόν μου να μπώ σε δημόσιο διάλογο με πολιτικά ...αμφισβητούμενους, που τους -μεν- δήθεν ενεργούς πολίτες, τους ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΗΣΕΙ το μαντήλι ο λαός πολλές φορές και οι -δε- νομίζουν/θέλουν να εισβάλλουν στη πολιτική ζωή απ΄το παράθυρο με πολιτικά χαρακτηριστικά της οσίας παρθένας.

Εγώ θέλω να μιλώ με τα έργα μου και τις πράξεις μου και να απευθύνομαι σε όλους του Δημότες μας. Στους βιοπαλαιστές , τους εργαζόμενους, σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και να τους κοιτώ στα μάτια ευθέως.

Να καθαρίζω τον Δήμο όπως μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος μας Γιάννης Γεωργόπουλος.

Αυτή τη δέσμευση και υποχρέωση έχω στους δημότες της Ερμιονίδας να νοικοκυρεύω το Δήμο μαζί, μια γροθιά με όλους τους εργαζόμενους(πλήν ενός συγκεκριμένου, που το θέμα θα λυθεί στη δικαιοσύνη). Τους εργαζόμενους στην καθαριότητα τους σέβομαι, τους εκτιμώ και τους ευχαριστώ για τον κοινό μας αγώνα να κρατήσουμε την περιοχή καθαρή και χαίρομαι γιατί αυτό τον στόχο τον πετύχαμε μαζί!

Σας ευχαριστώ, έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας, οι απαντήσεις θα δοθούν την ώρα που πρέπει!

Για την επικαιρότητα ουσίας λοιπόν, σας παραθέτω ορισμένες ενδεικτικές φωτογραφίες πώς άφησαν το δήμο μας οι χιλιάδες επισκέπτες του Πάσχα και πως τον επαναφέρουμε στην προτέρα του κατάσταση με τον κόπο , την εργασία και το φιλότιμο των εργαζομένων της υπηρεσίας καθαριότητας.''




Γιάννης Τσαμάδος

Αντιδήμαρχος

Δήμου Ερμιονίδας