eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου για την απαράδεκτη στοχοποίηση σε βάρος του Β΄ Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας (Σ.Ε.Τ.Α.) Γεώργιο Κουντουριάνο.

Η Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας φαίνεται πώς δεν άντεξε τη συνδικαλιστική του δράση και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και επιχειρεί να τον φιμώσει, απειλώντας τον με αναφορές και Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις (Ε.Δ.Ε.).

Επιχειρούν έτσι, Δημοτική Αρχή και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, την στοχοποίηση του συναδέλφου Γεωργίου Κουντουριάνου.


Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την στοχοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.

Καλεί την Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας να σταματήσει να εξουθενώνει τους εργαζόμενους με συνεχόμενη εξαντλητική εργασία, να παρέχει τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό και να αποσύρει άμεσα τις αναφορές σε βάρος του Β΄ Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας. Δηλώνει επίσης ότι, θα σταθεί αλληλέγγυα στους εκπροσώπους των εργαζομένων που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους.

Για όλους εμάς τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Υγεία και η Ασφάλεια των συναδέλφων του Δήμου Ερμιονίδας είναι αδιαπραγμάτευτη και θα διασφαλισθεί με κάθε νόμιμο μέσο.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.