eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

''Ο Ανάργυρος Λεμπέσης παρεμβαίνει για ''ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΕΣ αναπλάσεις...''

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:

<<Αυτές τις άστοχες (κατ΄αυτόν) αναπλάσεις των πλατειών και της παραλίας που έγιναν επί Δημαρχίας Λεμπέση, εκμεταλεύεται για προσωπικό του όφελος ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου και τοποθετεί τραπεζοκαθίσματα ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ ακόμα και έξω απο την τέντα του , εμποδίζοντας τον περίπατο των πεζών(συμπολιτών επισκεπτών μας) στη παραλία.>>



Αγαπητοί συνδημότες,

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου της Κοινότητας Ερμιόνης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου παρατήρησα ότι ο Πρόεδρος του Κοινοτικού συμβουλίου, κάπως όψιμα ανακάλυψε ότι: <<έγιναν κατά καιρούς άστοχες αναπλάσεις στην κεντρική πλατεία της Ερμιόνης και στο Μνημείο των Ηρώων>>.

Επειδή είχα την τύχη επι Δημαρχίας μου να γίνουν αυτές οι αναπλάσεις στο Λιμάνι και στα Μαντράκια , ένιωσα την ανάγκη να απαντήσω ξεκάθαρα και πρακτικά, σ΄αυτές τις προκλητικές κορώνες του Προέδρου.

Σ΄αυτή την πλατεία ''Ηρώων'' ο Πρόεδρος παρουσίασε τους αλλοδαπούς πρόσφυγες και μετανάστες ντυμένους με τις τοπικές τους εθνικές φορεσιές , Πότε;;;; την ημέρα της εθνικής επέτείου.

Ημερά της εθνικής , θρησκευτικής και ιστορικής εορτής του Έθνους μας.

Ημέρα που πριν απο 201 χρόνια ο Χριστιανισμός σήκωσε το Λάβαρο της επαναστάσεως εναντίον του Οθωμανού κατακτητή(ΙΣΛΑΜ).

Φαίνεται ότι ο Πρόεδρος δεν έχει αίσθηση ούτε του τόπου, ούτε του Χρόνου.

Βλέπε φωτογραφίες απο την εθνική μας επέτειο στο ''Ηρώων'' της Ερμιόνης την 25η Μαρτίου 2022:

οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες απο την Δημόσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο μνημείο των ΗΡΩΩΝ στην Ερμιόνη κατά την διάρκεια της εθνικής μας επετείου την 25η Μαρτίου όπου τις προμηθεύτηκε και τις δημοσιεύει ο Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης, Ανάργυρος Λεμπέσης



Εγώ προσωπικά σέβομαι τους αλλοδαπούς πρόσφυγες και μετανάστες και αυτό το έχω αποδείξει εμπράκτως στη Δημαρχιακή μου θητεία αλλά και στη ζωή μου!

Συμφωνώ για την συμφιλίωση και την ισότητα των λαών μας αλλά θα μπορούσε ο Πρόεδρος να οργανώσει μια άλλη εκδήλωση γι΄αυτούς τους ανθρώπους και ΟΧΙ την 25η Μαρτίου διπλή εορτή, ημέρα της εθνικής  επετείου των Ελλήνων αλλά και μεγάλης Χριστιανικής εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Τέλος αυτές τις άστοχες (κατ΄αυτόν) αναπλάσεις των πλατειών και της παραλίας που έγιναν επί Δημαρχίας Λεμπέση, εκμεταλεύεται για προσωπικό του όφελος ο Πρόεδρος και τοποθετεί τραπεζοκαθίσματα ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ ακόμα και έξω απο την τέντα του , εμποδίζοντας τον περίπατο των πεζών(συμπολιτών επισκεπτών μας) στη παραλία.

Αυτήν την άστοχη(κατ΄αυτόν) ανάπλαση της πλατείας στο Λιμάνι εκμεταλεύεται ΝΟΜΙΜΑ για προσωπικό όφελος του και ο Αντιπρόεδρος του Κοινοτικου συμβουλίου Ερμιόνης και τοποθετεί τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες.

Αγαπητοί συνδημότες οι αναπλάσεις των πλατειών και των παραλιών(Λιμάνι - Μαντράκια) έγιναν το 1998 σύμφωνα με την μελέτη της Διεύθυνσης των ειδικών έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ και η χρηματοδότηση έγινε απο τον Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ αφού πρίν είχε υπογραφεί πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Υπουργού και του Δημάρχου Ερμιόνης.

Όλα αυτά εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ απο το Δ.Σ του Δήμου Ερμιόνης.

Εμείς αυτές τις αναπλάσεις κάναμε και αυτά απολαμβάνουμε σήμερα.

Εύχομαι λοιπόν ο σημερινός Πρόεδρος του Κοινοτικού συμβουλίου Ερμιόνης ΟΤΑΝ και ΑΝ ποτέ γίνει Δήμαρχος, να πραγματοποιήσει αυτές τις εύστοχες(ΚΑΤ΄ΑΥΤΟΝ) αναπλάσεις που Φαντάζεται και Οραματίζεται.


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

του τέως Δήμου Ερμιόνης