eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΡΟΣ κ.κ ΛΑΜΠΡΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΚΑ:'' Ξεκάθαρα και αληθινά, κόντρα σε κάθε «τρικλοποδιά» ''

''Αντί κύριοι Λάμπρου - Αποστόλου και Τόκα  να ψάχνετε το επόμενο ανάχωμα στην πορεία της δημοτικής αρχής, αντιληφθείτε την ευθύνη σας.
Μ΄αυτό το έγγραφο, είστε εκτεθειμένοι απέναντι σε όλους.
''


Δυστυχώς, ο κ. Λάμπρου εμμένει στην επανειλημμένως εκφρασθείσα άποψή του «να κλείσει η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.». Έρχονται τώρα και οι κύριοι Αποστόλου και Τόκας να την υπερασπιστούν.

Το ενδιαφέρον είναι «δήθεν» και οι προθέσεις τους φανερές.

Όταν στην πρόσκληση του σημερινού (24-05-2021) Συμβουλίου υπάρχουν 12 θέματα που αφορούν στα προγράμματα «Αντώνης Τρίτσης» με προοπτική ένταξης έργων, όπως: Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης Ερμιόνης, Αντικατάσταση υδρομέτρων, Λειτουργία ολοκληρωμένου ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης και ελέγχου δικτύου ύδρευσης Ερμιόνης, εγκατάσταση συστήματος βελτίωσης διαχείρισης ενέργειας των υποδομών ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας, συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης φαινομένων πολιτικής προστασίας του Δήμου Ερμιονίδας.


Προτάσεις έργων που ξεπερνούν τα επτά (7) εκατομμύρια ευρώ.


Αντί αυτών, οι κύριοι ενδιαφέρονται για μελέτη 20.000 € -που είναι απολύτως απαραίτητη για την Ε.Ε.Λ. Κρανιδίου-, τονίζουν ότι η Περιφέρεια γνωρίζει την κατάσταση.

Την κατάσταση τη γνωρίζουμε όλοι. Τη μελέτη χρειαζόμαστε. Αυτή καταψηφίζουν και μαζί της την προοπτική ανάπτυξης του τόπου.


Οι κύριοι θέλουν τη μιζέρια για να δικαιολογούν την ύπαρξή τους.


Ο κος Λάμπρου καταψήφισε την τελευταία αναμόρφωση του προϋπολογισμού που κάλυπτε τα ποσά ανάθεσης των υπηρεσιών «Προετοιμασία και κατάθεση φακέλου στα προγράμματα Αντώνης Τρίτσης», ενώ είχε προσβάλει και την προηγούμενη προκαλώντας καθυστέρηση σαράντα (40) ημερών.


Ο κος Αποστόλου στην εν λόγω συνεδρίαση ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ.


Έχουν, όμως και οι δύο ενδιαφέρον για την Περιφέρεια και τη συνεργασία της μαζί μας. Σαφώς και πρώτη μας ενέργεια ήταν το ανάλογο αίτημα στην Π.Ε. Αργολίδας.


Κοινοποιούμε, λοιπόν, στους ίδιους και σε όλους τους δημότες την επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ι. Μαλτέζου, όπου σαφώς τονίζει την αδυναμία της Τεχνικής Υπηρεσίας Π.Ε. Αργολίδας, να συνδράμει τη συγκεκριμένη στιγμή.


Αυτό το έγγραφο αφήνει εκτεθειμένους, στα μάτια όλων των δημοτών, αλλά και των συμβούλων των παρατάξεών τους, τους κ.κ. Αποστόλου, Λάμπρου και Τόκα. Η δράση τους είναι μοναχική και με ψέματα προσπαθούν να διαβάλλουν. Αποκαλύπτεται η πρόθεσή τους!!!



Αντί κύριοι να ψάχνετε το επόμενο ανάχωμα στην πορεία της δημοτικής αρχής, αντιληφθείτε την ευθύνη σας. Είστε εκτεθειμένοι απέναντι σε όλους.


εκ της διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.