eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 1 Μαΐου 2021

''ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΩΣ ΑΚΡΗ''

 

Όπως μας ενημερώνει με φωτογραφίες και κείμενο ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Τσαμαδός μέσα απο το προφίλ του στο facebook, ανήμερα της Ανάστασης του 2021, σήμερα δηλαδή ο Δήμος Ερμιονίδας είναι πεντακάθαρος σε όλη την ακτογραμμή του Δήμου!

Άριστη δουλειά στον τομέα της καθαριότητας, πρωτοφανείς εικόνες ομαλότητας για τον πολύπαθο (στα σκουπίδια) Δήμο μας και οι φωτογραφίες που μας παραθέτει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος είναι αδιάψευστος κριτής πως η εντολή του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου πήρε σάρκα και οστά αφού εφαρμόζεται κατά γράμμα η λαική ρήση:

''Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ! ''

Ακουλουθεί παρακάτω το δημοσίευμα του αρμόδιου Αντιδημάρχου κυρίου Τσαμαδού

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ




Αυτή είναι η εικόνα του Δήμου Ερμιονίδας σήμερα ΜΕΓΑ ΣΆΒΒΑΤΟ. Η εικόνα αυτή οφείλεται στους ακούραστους και φιλότιμους υπάλληλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας που για μια ακόμα φορά υπερέβησαν εαυτόν. Ο Δήμαρχος και όλη η Δημοτική Αρχή τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε Καλή Ανάσταση με υγεία. Καλή Ανάσταση σε όλους τους Δημότες μας και στους επισκέπτες μας με την παράκληση να σεβαστούν τον αγώνα αυτών των ανθρώπων και να διατηρήσουν τον Δήμο μας καθαρό έτσι όπως του αξίζει να είναι.     

Γιάννης Τσαμαδός      

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.