eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Ξαναζωντάνεψε το γήπεδο της Ερμιόνης μετά από 4 χρόνια εγκατάλειψης - Καθαρίστηκε και το Μπίστι !

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ



- Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει η δημοτική αρχή την αλλαγή σελίδας στον χάρτη της Ερμιονίδας !


Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει η δημοτική αρχή την αλλαγή σελίδας στον χάρτη της Ερμιονίδας έχοντας παράλληλα καθημερινή παρουσία στο πλευρό του δημότη.

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα όταν αντικρύσαμε κι εμείς μαζί με άλλους δημότες αυτή την πανσπερμία εργασιών στο ιστορικό γήπεδο του Ερμή Ερμιόνης.

Ένα γήπεδο εγκαταλελλειμένο επί 4 χρόνια απ΄όλες τις Δημοτικές αρχές που πέρασαν  αφήνοντας το μέσα στη βρώμα , την εγκατάλειψη και τη δυσωδία.

Τρύπια συρματοπλέγματα, ακαθαρσίες ζώων μέσα στο χλοοτάπητα, απεριποίητα δενδρίλια...απερίγραπτες εικόνες.

Κι όμως σήμερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ , με εντολή Δημάρχου, ο συνήθης ύποπτος και θεματοφύλακας της Καθαριότητας του Δήμου μας επι Δημαρχίας Γιάννη Γεωργόπουλου μέχρι σήμερα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιάννης Τσαμαδός με τους ακούραστους υπαλήλλους καθαριότητας ήταν εκεί και απεκατέστησαν την τάξη και την καθαριότητα στο γήπεδο.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιάννης Τσαμαδός σε ερώτηση του ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ για το κόστος όλων των εργασιών, μας απάντησε -με ερώτηση- χαριτολογώντας και με πολύ νόημα:

Γ.Τσαμαδός:Θέλετε να σας απαντήσω για το κόστος των εργασιών μαζί με το Φ.Π.Α ή άνευ αυτού;;;;


Επίσης συνεχίζοντας το ρεπορτάζ μας να σημειώσουμε πως εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού πραγματοποιήθηκαν και στο αγαπημένο δασύλλιο Μπίστι, μιάς και έχει καταστεί ως ένας απο τους πιο αγαπημένους προορισμούς ντόπιων και ξένων επισκεπτών για περπάτημα ,ξενάγηση αρχαίων μνημείων, απόλαυσης θέας και εισπνοή καθαρού οξυγόνου!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ